keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Kesälomareissu mökille

Teimme viime viikolla kivan kesälomareissun mökille. Meillä on ollut todella vauhdikas loma ja tosiaan vasta äsken tajusin, että en ole muistanut tehdä postausta tästä meidän mökkireissustamme. Pekan kesäloman alku oli niin kylmä ja satainen. Onneksi kuitenkin tähän lomaan on sattunut myös näitä upeita lämpimiä kesäpäiviä. Pari niistä hyödynnettiin mökillä. Oli mukava rentoutua ja olla vaan, nauttia kauniista Suomen kesästä.

Tietysti mökkeilyyn kuuluu grillaaminen ja saunominen + muita mökkijuttuja. (vaikka en yleisesti viihdy saunassa, niin silti se kuuluu mökkirutiineihini ja kohtuullisissa lukemissa saunassa on mukava istua ja rentoutua). Pekka grillasi, söimme sikahyvät grillimätöt ulkona. Helmi kävi aina välillä leikkimässä ja palasi taas pöydän ääreen mutustamaan pihviä. Helmi leikki prinsessa-altaassa ja kävimme myös järvessä pulikoimassa. Helmi oli tosi rohkea kun uskalsi tulla kanssamme järveen, vaikka aluksi vähän hirvittikin. Helmistä oli myös mukava istua kalaveneensä kyydissä ja lipua järven päällä. Minäkin olin todella rohkea ja uskalsin heittää talviturkin (17.6.). 

Mökillä on aina kiva käydä, minusta on ihanaa, että Helmi saa kokoea myös mökkeilyn ilot ihan pienestä pitäen. Tärkeintä on se, että saamme viettää perheenä yhdessä aikaa ja luoda Helmille ihania kesälomamuistoja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡