torstai 29. kesäkuuta 2017

Juhannus

Hups. Taas jälleen yksi postaus ilmestyy blogiin pienellä viiveellä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö niin? Juhannus on joulun lisäksi sellainen juhlapyhä mitä odotan todella paljon. Olen viettänyt juhannuksen aina mökillä, eikä tämäkään vuosi ollut poikkeus. Vietämme juhannusta kahdella mökillä. Me mökkeilemme vanhempieni mökillä, mutta osa juhannusaatosta vietetään koko suvun voimin isovanhempieni mökillä. Harmittaa vain, että kohdalle sattui perinteinen kylmä ja märkä juhannussää, joten ulkoilu mökillä jäi vähäiseksi. Kävimme kyllä poimimassa kukkia seppeleitä varten, Helmistä oli kiva katsella laiturilla lintuja ja heitellä kiviä järveen. Pappa (minun iskä) grillasi meille herkulliset juhannusmätöt, saunottiin ja Helmi oli niin onnellinen, kun sai leikkiä Mamman ja Papan kanssa monta päivää.
Isovanhempieni mökillä juhannusaattona söimme ulkona, lapset leikkivät ja keinuivat + otimme laiturilla kivan perhekuvan läheisten kanssa. Herkuttelimme illalla S-mamman tekemällä mansikkakakulla ja vietimme mukavaa juhannusiltaa yhdessä.

Parasta juhannuksesta on rakkaat, yhdessäolo ja perinteet, mitkä ovat toistaiseksi toistuneet joka vuosi ♡ Olen niin kiitollinen isosta perhepiiristäni, kaikista läheisistäni ja siitä, että meillä on mahdollisuus mökkeillä aina kun siltä tuntuu ♡ Ihana Suomen kesä, kaikesta kylmästä ja sateesta huolimatta! 

Täältä pääsee näkemään minkälainen juhannus meillä oli viime vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡