tiistai 27. kesäkuuta 2017

My Day - Minun päiväni

Tässä tulee vihdoin ja viimein toivepostaus 5/5, My Day - Minun päiväni. Kun blogini Laura "Hassu" juhli maaliskuussa 1v synttäreitä, niin silloin pyysin teitä kertomaan minulle minkälaisia postauksia haluaisitte lukea. Useampi teistä oli toivonut tätä My Day postausta, joten päätin toteuttaa sen. Tämä oli mielestäni kiva ajenkohta tälle postaukselle, sillä tänään on Pekan viimeinen lomapäivä. Meillä ei ollut tälle päivälle mitään suunnitelmaa, mutta tästä päivästä tuli todella kiva, sateesta huolimatta!


8:50-10:00

Heräilin tänään  innoissani, mutta superväsyneenä (huonosti nukuttujen öiden takia), halusin yllättää Pekan. Leivoin pannaria aamiaiseksi, menin herättelemään Helmiä ja Pekkaa, köllöttelin heidän kanssaan ja sitten menin suihkuun. Otin pannarin uunista ja odottelin, että päästäisiin syömään.10:00-11:00

Pääsimme vihdoin herkuttelemaan pannarilla. Aamupalan jälkeen leikimme ja menimme sänkyyn köllöttelemään ja riehumaan, hih. 
11:00-12:00

Minä lepäilin ja Pekka kävi Helmin kanssa sillä välin kaupassa.


12:00-14:00

Rakkaat tuli herättämään minut ja Pekka ilmoitti, että voisimme lähteä metsäretkelle ja minustakin se oli hyvä ajatus. Meiltä muutaman sadan metrin päässä on metsää ja pururata. Lähdimme käppäilemään ja tutkimaan metsää. Huomasimmekin pian olevamme lähellä Käyrälammen uimarantaa ja ajattelimme poiketa sinne ihmettelemään. Viihdyimme siellä jonkun aikaa ja ajattelimme mennä Tykkimäen sillalle katselemaan rekkoja.14:00-15:30

Menimme kauniin, värikkään sillan yli, Helmi ihmetteli kun autot menivät kovaa vauhtia allamme. Sitten olimmekin Tykkimäen kupeessa. Ajattelimme, että kun tässä vieressä olemme, niin voisimme poiketa huvipuistossa. Helmi pääsisi taas hoitamaan eläimiä ja ihastelemaan pyöriviä huvipuiston laitteita. 


15:30-16:15

Lähdimme kävelemään kotiinpäin ja olimme kaikki melko nälkäisiä. Kotimatkalla poimin valkoisia lupineeja. Helmi oli hienosti jaksanut kävellä reissussamme, mutta kotiinpäin matkatessa hän istui välillä minun ja Pekan olkapäillä. Kotimatkan varrella päätimme ottaa safkaa mukaan Vesitornin grilliltä. 


16:15-18:00

Saavuimme kotiin ja kävimme pikapesulla. Sitten söimme ja samalla katsoimme elokuvaa Lemmikkien salainen elämä. 18:00-20:30

Leikkiä, iltakylpy ja bOblesien pesu.


20:30-

Rentoutumista, iltatoimet ja nukkumaan zzz


Minulla oli todella kiva päivä, jonka vietimme yhdessä perheenä. Ihanaa, että minultakin löytyi pitkästä aikaa seikkailuhenkeä ja teimme jotain suunnittelematonta. Hauskaa, että meidän vaatimaton pieni metsäretkemme muuttuikin isommaksi seikkailuksi ja teimme monenlaisia kivoja juttuja. Nyt alan jo asennoitumaan arkeen, kun Pekka palaa huomenna takaisin töihin. 

Tässä alla on linkit kaikkiin toivepostauksiin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡