tiistai 22. tammikuuta 2019

Lastenvaatelempparit - Äidin suosikit

Tässä tammikuun Lastenvaatelempparit -postauksessa ajattelin kertoa teille mitkä ovat minun mielestäni tällä hetkellä kivoimpia lasteni vaatekaapeista löytyviä vaatteita. Täytyy myöntää, että valinta oli aika vaikea, koska tietyllä tapaa kaikki lasteni vaatteet ovat kivoja, mutta päätin rankata tähän postaukseen tällä kertaa viisi vaatetta molemmilta tytöiltä.
Helmin top 5
Helmin vaatekaapissa lempparini on tällä hetkellä Kaikon musta cross shirt. Selän kaunis yksityiskohta on kiva, varsinkin kun esim instagramiin monesti kuvaan Helmiä selkä kameraan päin. Tätä paitaa on myös helppo yhdistellä muihin vaatteisiin. Oikea luottovaate!

Paita/Kaiko - Hame/Fafa - Hiuslenkki/For Minis and Mommies
Syksyllä ostamani Mainion okran värinen mekko on mielestäni ihana. Yksinkertainen on kaunista ja joku tuossa okrassa vain viehättää minua todella paljon. Varsinkin syksyllä tämä mekko oli Helmin päällä "koko ajan", hih.

Mekko/Mainio - Legginsit/Wildkind Kids
Myös Martinexin mustavalkoinen Pikkumyy-mekko on yksi suosikeistani. Kuosi on ihana ja lapsenmielinen, mutta samalla tyylikäs. Pitäähän muumikeräilijän lapsilta löytyä jotain muumiaiheisia vaatteita, hih.

Martinex
Jo vuosien ajan Vimman lettivaatteet ovat olleet meillä ahkerassa käytössä ja ne kuuluvat edelleen suosikkeihini ja myös Helmin omiin suosikkeihin. Erityisesti mustavalkoiset letit miellyttävät omaa silmääni, hih.

Mekko/Vimma - Legginsit/Yo Zen
Syksyllä Zaralta ostamani sinapinkeltainen haalari on myös erityisen ihana (nyt muuten alessa). Kaunis, mutta nappien suhteen vähän hankala käyttää.

Zara
Vilman top 5
Arksien pandahaalari on minusta vain niin söpö ja ihana, se sopii hyvin käyttöön varsinkin nyt talvella kun on viileämpää, pikkuinen pysyy lämpimänä.

Arksie
Tällä hetkellä tykkään myös todella paljon Kaikon bambikuosin vaatteista, sain ostettua Vilmalle nämä legginsit ja rusettipannan viime vuoden puolella ennen kuin ne myytiin loppuun. Harmi, että vaatteita ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta niitä on kuulemma jossain vaiheessa myöhemmin tulossa lisää. Tästä kuosista olisi nimittäin kiva saada isosiskolle samisteluvaatteita.

Kaiko
Marimekon unikkobody on ehdottomasti yksi suosikeistani. Vilma sai tälläisen samanlaisen t-paita bodyn lahjaksi kesällä, nyt talvella ostimme alesta hänelle tämän pitkähihaisen version. Tämä unikkokuosi toimii täydellisesti pienen tytön vaatteessa. Niin kaunis, leikkisä ja ihanan tyttömäinen.

Marimekko
Yo Zen:n vaatteet ovat myös kauniita, yksinkertaisen tyylikkäitä ja mikä parasta: vaatteet ovat kestäviä. Tiedän, koska näitä origamivaatteita löytyy meidän perheen kaikilta tytöiltä, myös minulta, ja ne ovat olleet ahkarassa käytössä, hih. Vilman päällä on usein pidetty juuri tätä mekkoa.

Yo Zen
Tykkään todella paljon näistä Metsolan yksivärisistä frilloista. Ne ovat ihanan tyttömäisiä ja omalla tavallaan näyttäviä, niitä on myös helppo yhdistellä muihin vaatteisiin. Frillapaitoja löytyy molemmilta tytöiltä, mutta erityisesti Vilmalla nämä ovat olleet todella paljon käytössä.

Metsola

Voi olla, että jos ensi kuussa minulta kysyisi mitkä ovat lasteni lempparivaatteita, niin vastaisin ihan eri tavalla, sillä kun mietin näitä viiden vaatteen listoja niin samalla mietin, että ehkä sittenkin joku muu olisi voinut tulla jonkun tilalle? Tarpeeksi kuitenkin jahkailtuani päädyin tällä kertaa näihin ihaniin vaatteisiin, hih.Viime kuun Lastenvaatelempparit -postauksen pääset näkemään täältä. Ja täältä näet ensimmäisen postaukseni, jossa kerroin miksi halusin alkaa tekemään näitä Lastenvaatelempparit -postauksia. Ensi kuussa voisin kysyä Helmiltä mitkä ovat hänen lempparivaatteita? Mielenkiintoista nähdä miten meidän mielipiteet eroavat toisistaan vai eroavatko? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡