tiistai 26. marraskuuta 2019

Barbapapa-synttärit

Tänään meidän rakas H täyttää viisi vuotta ♡ Viikonloppuna juhlimme synttäreitä barbapapa-teemalla. Talo täyttyi rakkaista, oli mukava nähdä ihmisiä ja vaihtaa kuulumisia, herkutella, availla paketteja ja leikkiä. Kiva juhlapäivä ♡ Tämä viikko meneekin uusiin leluihin tutustuessa, hih.


Synttäriteeman H valitsi itse. Pekka näytti hänelle alkusyksystä barbapapa jaksoja ja niistä on tällä hetkellä tullut yksi H:n lemppareista, hih. Kun aiemmin syksyllä kyselin minkälaiset synttärit hän haluisi niin vastaus oli selvä. Barbapapa on teemana kiva, mutta haastava, sillä kaupoista ei oikein meinaa löytyä mitään barbapapa-juttuja, ainakaan Suomesta. Koristeet ja ilmapallokaaren olemme tehneet itse, kertikset tuunanneet ja pehmot on ostettu torista. Mielestäni toteutimme teeman aika kivasti ja tunnistettavasti. Tärkeintä oli se, että päivänsankari oli tyytyväinen ja tykkäsi koristeluista. Pekan tekemä ilmapallokaari keräsi taas ihastusta, enkä ihmettele, onhan se hieno! ♡ Käytimme ilmapallokaareen barbapapojen värejä.


Tottakai juhliin kuuluu myös herkut. Tällä kertaa synttärisankari halusi juhliinsa donistseja ja tämä toive toteutettiin. Lisäksi ostimme juhliin poppareita, karssuja, marenkeja, viinirypäleitä,  karjalanpirakoita ja teimme munavoita. Tarjolla oli myös limua, mehua, teetä ja kahvia. Donitsiteline on Pekan tekemä ja siihen ohje löytyy täältä. Lahjaksi H sai barbapapapehmojen lisäksi Nuuskamuikkusen, poneja, pehmoja, lol-pallon, pyyhkeen, kirjoja, joulukalenterin, kasvin... Hauskaa oli kun juhliin saapui yllätysvieras: leppäkerttu, mitä H innostui hoivaamaan. 


Meillä on ihana, kaunis ja taitava viisivuotias tyttö. Se on ihanaa miten hän huomioi muita, kannustaa ja kehuu toisia. Hän innostuu monenlaisista asioista ja on mukava puuhastella kaikkea yhdessä kuten askarrella, retkeillä, laulaa, siivota, pelata, leikkiä... Lempiväri on edelleen keltainen, vaikka hänestä kaikki värit ovat kivoja. H tykkää leikkiä pehmoleluilla, poneilla, muumitalolla, muumilaivalla, prinsessalinnalla ja lol-tytöillä. Laskeminen on hauskaa ja kirjaimet kiinnostavat, hän osaa kirjoittaa oman nimensä. Hän tykkää myös käydä kerhossa, laulaa, tanssia ja esiintyä, pelata pallopelejä sekä maalata ja vaikka mitä. Olen niin onnellinen ja kiitollinen, että saan olla äiti hänelle. Seurata miten hän kasvaa, vaikka se välillä hurjalta tuntuukin. Meidän esikoinen on jo viisivuotias, ensi syksynä eskarilainen. ♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡