lauantai 30. marraskuuta 2019

Marraskuun kuulumisia

Marraskuu oli taas melko synkkä ja pimeä. Ensilumi tuli lokakuun lopulla, lunta tuli vähän lisää, mutta sitten ne katosivat melkein heti pois, se harmitti. Olemme olleet myös aika väsyneitä, sillä V on ollut öisin itkuinen hammasjuttujen takia. On marraskuun pimeydessä ollut jotain hyvääkin, on ollut ihanaa mm. tunnelmoida valosarjojen ja kynttilöiden valossa.


Kuun alussa meidän pikkuinen V täytti jo 1v 4kk ♡ Hän ihmetteli lunta, oli hauska kävellä pitkin pihaa ja katsella lumeen painautuneita jalanjälkiä. Hän osaa kävellä hienosti myös lumessa, mutta välillä toppavaatteet ja talvikengät saavat hänet ärsyyntymään, kun olo on tönkkö. Metsäretket on kivoja, samoin pallon heittely ja kiikkuminen. Nyt on menossa myös se vaihe, kun ulkona on hauska lähteä äitiä karkuun, onneksi hän ei vielä niin kovaa pääse, että en saisi häntä kiinni. V ymmärtää jo paljon asioita, hän osaa pyynnöstä mm. viedä roskat roskikseen ja astiat keittiöön. V tykkää tanssia, kivoja laululeikkejä on pää-olkapää-peppu-polvet-varpaat, huugi guugi ja jos sun lysti on. Pipsa Possu on ehdoton lemppari ja kirjojen katseleminen hauskaa puuhaa. Ihana pieni kulta ♡


Pyhäinpäivänä muistelimme edesmenneitä rakkaita ja kävimme viemässä haudoille kynttilät. Osallistuin Rosarium kukkatalon havukranssikurssille ja kävimme Moisio goes Kantola popupissa Kotkan Sunilassa, Alvar Aallon suunnittelemassa Kantolassa (popup avoinna 6.12 asti). Vietimme isänpäivää ja juhlimme H:n synttäreitä. Näimme ystäviä ja sukulaisia. Oli mahtavaa, kun pääsimme Pekan kanssa yhdessä, kahdestaan menemään kavereiden tupareihin. Emme ole vanhemmiksi tultuamme päässeet aiemmin yhdessä mihinkään juhliin, sillä lapsenvahtia yöksi ei ole ollut. Ihanaa, että kummi tuli meille leikkimään, hoitamaan ja nukuttamaan tyttöjä. Vieläkin niin uskomaton olo, että monen vuoden jälkeen pääsin lähtemään Pekan kanssa juhliin. Kiitos kummi ♡


Ihanaa, että käteni on viimein parantunut jännetulehduksesta, niin ainakin luulen. Ainakaan käsi ei ole enää kipeä (paitsi silloin vähän, jos se enemmän rasittuu). Fysioterapiakäynnit kipeyttivät kättä niin paljon, että minun oli keskeytettävä se, ei siinä ollut mitään järkeä. Nyt kipu on itsestään kadonnut ja hyvä niin. Ihanaa kun pystyn taas normaalisti toimimaan, paitsi välillä vielä tavarat putoilevat kädestä. 


Marraskuussa joulu on ollut jo mielessä, lahjoja ostettu ja aattoa suunniteltu. Varsinkin kun nyt loppukuusta saimme tänne Kouvolaan vähän luntakin. Meillä on aina tapana juhlia H:n synttärit ensin, sitten vasta koristella koti jouluiseksi. Ihanaa, että nyt päästään pukemaan koti jouluasuun, koristellaan ja tunnelmoidaan. Joulun odotus tulee näkymään ensi kuussa aika paljon täällä blogissa ja instagram-tililtäni @laurahassu, sillä joulu on minulle yksi vuoden kohokohdista, hih. 


Tässä linkit kaikkiin marraskuun postauksiin

Marraskuun kuulumisia 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡