perjantai 1. marraskuuta 2019

Lokakuun kuulumisia

Päällimmäisenä lokakuusta tulee mieleen kolme asiaa: käsikipu, upea ruska ja Halloween.


Kuun alussa meidän pikkuinen V täytti 1v 3kk. V on vauhdikas taapero, joka tykkää tanssia, riehua, juosta, kiipeillä ja aukoa ovia. Uusia sanojakin on tullut mm. pomppii ja kauppaan. Hän osaa matkia hauvan, leijonan, apinan ja possun ääniä. V tykkää katsella telkusta Pipsa possua ja lastenlauluvideoita, lempikirjoja on sanakirja, eläinkirja sekä Muumi- ja Puppe -kirjat. Hän on ihana ja voimakastahtoinen pieni tyttö.


Harmittaa tosi paljon, kun lokakuun alussa oikea käteni kipeytyi jännetulehduksen ja rasituksen takia. Harmittaa, että käsi on edelleen kipeä, vielä 3,5 viikon jälkeenkin. En tiedä milloin käsi paranee kunnolla, toivottavasti pian, sillä tämä on kurjaa, kun jatkuva kipu on edelleen osana arkea. En oikein tiedä mitä tästä pitäisi ajatella. Tuntui, että käsi oli jo paranemaan päin, mutta se on tullut taas kipeämmäksi. Lääkäri sanoi minulle lokakuun alussa, että jos käsi ei parane kuukaudessa minun täytyy varata aika erikoislääkärille. Minua alkaa vähän jo jännittämään.


Lokakuussa tapahtui myös kivoja juttuja. Juhlimme Pekan synttäreitä ja sitten hän pääsi kavereiden kanssa reissuun. Ystäväni oli meillä yökylässä ja olimme tyttöjen kanssa mamman ja papan mökillä. H:llä oli kerhosta syysloma, kävimme silloin hoplopissa ja pizzalla, tytöillä oli myös leikkipäivät mummilla ja ukilla sekä mammalla ja papalla.


Lokakuussa saimme nauttia upeasta ruskasta, tänä vuonna syksy oli todella kaunis, teimme kivoja pieniä metsäretkiä. Kävin ystäväni S:n kanssa kuvailemassa syksyistä maisemaa täällä Kouvolassa. Tunnelmoimme ja fiilistelimme myös halloweenia. Näimme ystäviä ja sukulaisia. Oli ihanaa, kun lokakuun lopussa maahan satoi ihana ensilumi. Halloween oli kiva lopetus syksyn fiilistelylle, marraskuussa alkaa joulunodotus. ♡Lokakuussa tein ennätyksellisen vähän postauksia johtuen kipeästä kädestäni. Tässä kuussa tuli vain viisi postausta, kaikista vähiten koko blogihistoriani aikana. Toiseksi vähiten postauksia olen tehnyt tammikuussa 2018, silloin tein kahdeksan postausta. Tässä alla on linkit kaikkiin lokakuun postauksiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡