perjantai 15. marraskuuta 2019

Uusi ihana maja

Yhtenä päivänä Pekka tuli töistä kotiin mukanaan lapsille yllätys: leikkiteltta, jota kutsumme majaksi, hih!


Tämä oli lasten mielestä ihana yllätys, enkä ihmettele, onhan majat kivoja! Siellä he leikkivät päivittäin, katselevat kirjoja, köllöttelevät ja halivat pehmoja. On hauska sujahtaa vauhdikkaasti majaan, kurkkia sivussa olevasta ikkunasta ja välillä mennä sinne leikisti nukkumaan laittamalla "oven" kiinni. "Ovi" eli kuvissa oleva aukon yläpuolella oleva rullattu kangas, jonka voi halutessaan laskea alas.


Laitettiin majaan vähän pehmukkeita, että siellä on kivempi istua ja köllötellä. Pari pientä lampaantaljaa ja tyynyjä. Tämä maja on siitä kiva, että se on melko pieni ja kevyt, sitä on helppo siirrellä paikasta toiseen ja se menee kasaan pieneen pussiin. Se on siis helppo säilöä ja ottaa esiin silloin kun tarvitsee. Toistaiseksi maja on kyllä ollut koko ajan esillä, koska lapset tykkäävät olla ja leikkiä siellä päivittäin.


Tykkään sisustaa, mutta tämä on myös lasteni koti. Meillä leikitään myös olohuoneessa ja lelut saavat näkyä, myös Pekka tekee kotiimme hankintoja. Tykkään ottaa stailattuja kuvia siististä kodista, mutta se ei ole koko totuus, meillä on myös sotkua, joka päivä, enemmän tai vähemmän. Tykkään katsella kuvia siististä kodista, sillä kaikki perheelliset tietää, että tosiaan sotkua syntyy ja tavaroita kertyy, ainakin meillä. Tarkoitus ei ole väittää, että meillä olisi aina siistiä, vaan minusta on kivempi katsella kuvia siististä kodista kuin sotkusta, sitä saa arjessa katsella muutenkin. Meillä on kaunis koti, silloin kun on siistiä ja siitä minä inspiroidun, hih. 


Tämä maja tai oikeastaan leikkiteltta on ostettu Clas Ohlsonilta, ihanat pöllötyynyt Aarrekidin verkkokaupasta ja vartalotyynyyn olen ommellut päällisen Vimman mustavalkoisesta lettikankaasta. Mielestäni majan/teltan kivoimpia ominaisuuksia on se, että se on harmaa, melko pieni, edullinen, helppo puhdistaa ja sen saa säilöttyä pieneen tilaan. On ihana seurata tyttöjen kivoja leikkejä ja miten he iloitsevat majasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡