torstai 28. marraskuuta 2019

Kivoja muumilahjoja pukinkonttiin

* Tuotteita saatu Martinexilta / postaus sisältää mainoslinkkejä

Kun joku on joskus kysynyt minulta mitä toivon lahjaksi, olen monesti vastannut, että mikään muumilahja ei voi mennä pieleen, hih. Olen ollut muumifani 90-luvulta asti ja muumimukien ja astioiden keräilijä vuodesta 2012. Muumit ovat minulle sydämenasia ja meillä koko perheen yhteinen juttu. Tiedän, että moni muukin tykkää muumeista, siksi ajattelin tehdä postauksen kivoista muumiaiheisista lahjoista pukinkonttiin. Martinexilla on mielestäni monipuolinen valikoima erilaisia muumituotteita niin lapsille kuin aikuisillekin. Olen ollut pitkään Martinexin asiakas ja tämän syksyn olen saanut toimia Moomin by Martinexin brändilähettiläänä instagramissa minun @laurahassu ja @laurahassumoomins tileillä. Tässä muutamia kivoja lahjaideoita.


Tuutikin joulu -sarja
Tämä mustapohjainen Tuutikin joulu -kuosi on niin kaunis, tämän joulun lemppari ♡ Väreiltään täydellinen, sopii varmasti moneen kotiin. Kuosi tuo ihanan jouluisen tunnelman olematta kuitenkaan liian jouluinen, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Sarjaan kuuluu kahvi- ja teepurkki, kolmen pienen purkin sarja, pressokannu, tarjotin, pienet termarit ja koristepallo. Kauniita käytännöllisiä lahjoja, täältä pääset näkemään ne kaikki. 


Meidän joulupöytään pääsee tänä vuonna ihanat termarit ja purkit, tarjottimelle laitamme pipareita. Kaunis koristepallo laitetaan joulukuusen koristeeksi, tämä koriste on niin kiva, että innostuin ostamaan niitä lisää. hih. Hauskaa, että pallon saa auki ja sisään voi laittaa jonkun yllätyksen, esimerkiksi suklaata. Mielestäni ihana joululahjaidea! Kuvan tuotteet saatu Martinexilta.


Piparkakkumuotit
Muumipiparkakkumuotit on kiva lahjaidea, olen aikoinaan itse saanut niitä lahjaksi ja myös ostanut. Martinexilla on monipuolinen valikoima erilaisia piparkakkumuotteja, myös pehmeäreunaiset Muumipeikko ja Pikku Myy -setit, mitkä saimme testiin. Setissä tulee muotin lisäksi kaavin. Pehmeäreunaiset muotit ovat hyvä idea lapsia ajatellen, mutta ne ovat kivan tuntuisia myös aikuisen käteen. 


Palapelit/Muistipelit
Muumipelejä löytyy monia erilaisia, kaikenikäisille. V:n lemppari on tämä kaunis muumi nuppipalapeli, jolla leikitään melkein päivittäin. Pekka on innostunut tekemään palapelejä ja saikin syksyllä koottua tämän huikean tuhannen palan palapelin, vau! Uusi palapeli löytyy myös hänen joululahjalistaltaan. H tykkää pelata muistipelejä ja on pitänyt uudesta Muumilaakso tv-ohjelmasta, joten tämä Muumilaakso muistipeli on ollut hitti, hih. Pelit ovat hyviä lahjaideiota, mukavaa yhteistä ajanvietettä koko perheelle.Vaatteet
Pehmeät paketit ovat ihania ja käytännöllisiä. Minusta on kivaa, että nykyään myös aikuisille on kivoja, kauniita ja tyylikkäitä muumivaatteita. Minun uusin muumivaatteeni on tämä ihana haaveillen -tunika ja muumivaate löytyy myös minun joululahjalistalta. Olen ostanut ensimmäiset muumilastenvaatteet kun H oli vauva ja molempien tyttöjen vaatekaapeista on aina löytynyt muumia.


Koko perheelle samistelu pyjamat
Me havahduimme viime jouluna siihen miten kivat samistelu yökkärit olisi olleet, kun niitä sattui instagramissa näkemään, valitettavasti liian myöhään. Siksi onkin ihanaa, kun tänä jouluna me päästään samistelemaan! Nämä pyjamat ovat olleet meillä nyt jo paljon käytössä ja monet pesut pesty, ihan meidän lempparit! Täältä pääset näkemään kaikki erilaiset muumipyjama kuosit. 


Lelut ja pehmot
Erilaisia muumileluja on todella paljon, niistä lapset varmasti ilahtuvat! Meiltä löytyy mm. muumilaiva, pehmoja, kylpylely, pallo, soittimia... H leikkii monta kertaa viikossa lempparillaan Nipsu -pehmolla, joka on ostettu viime kesänä Muumimaailmasta, hän tykkää kovasti myös uudesta Primadonnan hevosesta, minkä saimme Martinexilta sekä Nuuskamuikkusesta, minkä hän sai synttärilahjaksi. V:lta löytyy Mörkö, Niiskuneiti ja Surku -pehmot, joita halitaan paljon. Mörkö on lahja kummilta, Niiskuneiti kirpparilöytö ja Surku muisto Muumimaailmasta, hih. Martinexilta löytyy monia muitakin ihania muumipehmoja, minulla on tarkoitus jossain vaiheessa ostaa ainakin hattivatti- ja Muumipappa -pehmot, hih. Haluaisin kyllä kerätä meille ne kaikki!


Glitza tarrasetti
Ihastuimme näihin Moomin Glitza "glittermuumitarroihin", jotka Martinex lähetti meille. Pakkauksessa on neljä muumiaiheista arkkia, useita ihania hahmoja. Glitzat sopii monenlaisille pinnoille, ne on helppo kiinnittää eivätkä ne tahraa tai sotke, halutessaan ne saa myös helposti irroitettua. Me H:n kanssa tykkäämme näistä todella paljon, glitzaamisesta on tullut meidän yhteinen harrastus. Laitamme aina välillä käsiimme "tatskoja", olemme tehneet myös kortteja ja tuunanneet kynttiläkippoja ja vaikka mitä! Glitzoista saa tehtyä ihoon kauniin yksityiskohdan esim pikkujouluihin, joulukortteja tai somisteen joululahjapeketteihin. Tämän Glitza setin voi tietenkin kääriä myös pakettiin, ihana lahjaidea!Tälläistä muumiaiheista postausta voisi jatkaa loputtomiin, sillä ihania muumi juttuja on niin paljon. Ajattelin kuitenkin rajata tähän postaukseen muutamia Martinexin kivoja lahjaideoita, joista olemme tykänneet ja jotka on hyväksi koettuja, siellä on myös monipuolinen valikoima.  Paljon erilaisia muumilahjoja löytyy Martinexin lisäksi mm. moomin.com verkkokaupasta. 


Muumimaista joulun odotusta☆ Lisää kivoja muumikuvia löydät instagramista @laurahassumoomins ☆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡