torstai 26. marraskuuta 2020

Frozen synttärit

Meillä oli ollut jo pitkään selvillä, että meidän esikoinen haluaa Frozen synttärit, joten sellaiset sitten järjestettiin, hih. 


Meillä Frozen on ollut jo pitkään hitti, olemme katsoneet elokuvat ja lyhytelokuvat moneen kertaan. Olemme kuunnelleet ja laulaneet elokuvista tuttuja lauluja. Frozen näkyy vaatteissa ja leikeissä. Se, että H valitsi Frozen teeman kuusivuotissynttäreilleen ei siis yllättänyt yhtään, hih.


Frozen teema on mielestäni kiva ja helppo toteuttaa. Se sopii muutenkin hyvin talvisiin synttärijuhliin. Väreinä käytimme sinistä ja valkoista. Juhlissa näyttävin koriste oli taas Pekan tekemä upea ilmapallokaari.


Herkuttelimme synttärisankarin toiveesta mansikkakermakakulla, pienillä naposteluilla ja karjalanpiirakoilla. Äitini oli tyttöjen kanssa tehnyt juhliin ihania lumihiutalepipareita.


Meillä oli kiva päivä ja tärkeintä, että päivänsankarilla oli hauskaa. Silti meitä harmittaa, kun täällä Kouvolassa on koronan takia suositeltu välttämään isoja perhejuhlia. Siitä syystä pidimme tällä kertaa paljon pienemmät juhlat kuin yleensä, kutsuimme vain muutamia perheenjäseniä ja pyysimme heitä tulemaan vähän porrastetusti. Kiva kuitenkin, että saimme jonkunlaiset juhlat järjestettyä, se oli H:lle tärkeää. Kiitos onnitteluista ja H:n muistamisesta. ♡


Haluan vielä sanoa sinulle rakas H, paljon onnea! ♡ Toivotaan, että ensi vuonna voidaan pitää ns. normaalit synttärijuhlat ♡ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡