keskiviikko 11. marraskuuta 2020

Muumimaisia lahjaideoita + alekoodi

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Olen ollut muumifani 90-luvulta asti ja muumimukien, astioiden ja tavaroiden keräilijä vuodesta 2012. Muumit ovat minulle sydämenasia ja meillä koko perheen yhteinen juttu. Tiedän, että moni muukin tykkää muumeista, siksi ajattelin tehdä taas postauksen kivoista muumiaiheisista lahjoista pukinkonttiin. Martinexilla on mielestäni monipuolinen valikoima erilaisia muumituotteita niin lapsille kuin aikuisillekin. Olen ollut pitkään Martinexin asiakas ja päässyt tekemään heidän kanssaan myös yhteistyötä. Tässä muutamia kivoja muumimaisia lahjaideoita.

Samistelupyjamat
Mikä olisi ihanampaa kuin koko perhe köllöttelemässä yökkäreissä joululomalla. Meillä koko perheen samistelupyjamista on tullut kiva jouluperinne. Käytännöllinen ja hauska lahja mistä on iloa joulun jälkeenkin. Täältä pääset näkemään kaikki yöasut.

Lautapelit
Meistä on mukavaa saada lahjaksi lautapelejä, tykkäämme pelata yhdessä. Pelaaminen on hauskaa tekemistä ilman älylaitteita. Lautapelit kehittävät mm. lasten keskittymiskykyä ja ongelmanratkaisutaitoa. Tämä muumien puuhapolku on yksi meidän lemppareista. Tiesitkö muuten, että tämän vuoden muumijoulukalenteri on myös lautapeli? Lisäksi Martinexilla on monenlaisia muumipalapelejä

Pehmolelut
Lapselle joka pitää muumeista pehmolelu on varmasti ihana lahja! Meillä ainakin lapset ovat ilahtuneet, kun ovat saaneet lahjaksi heidän lempparimuumihahmoja. Meille onkin vuosien saatossa kertynyt jo aikamoinen pehmolelukokoelma, hih. Osa niistä on lasten ja osa niistä on minun. Täältä pääset näkemään kaikki muumipehmot.


Lelut
Muumitalo ja muumilaiva ovat klassikkoleluja mistä on iloa pitkään. Tämän vuoden uutuus talvinen uimahuone on yhtä ihana ja innostaa monenlaisiin leikkeihin. Siitä saa halutessaan myös kauniin joulukoristeen laittamalla sen sisään valot. 


Glitza -tarrat 
Meillä nämä Muumi Glitza tarrat/leikkitatuoinnit ovat lasten suosiossa, varsinkin esikoisen. Olemme ostaneet jo monta pakettia ja ne hauskuuttavat aina vaan. On kiva laittaa käteen koristeita, tehdä kortteja ja tuunata esim. sosepurkkeja. 


Leivontatarvikkeet 
Mielestäni leivontatarvikkeet on kivoja toiminnallisia lahjoja, niistä on iloa joulun jälkeenkin! Meillä lapset rakastavat leipomista ja söpöt leivontatarvikkeet ilahduttavat ja innostavat leipomaan. Täältä pääset näkemään lisää kivoja leivontatarvikkeita. 

Piparimuotit
Olemme saaneet vuosia sitten meidän muumipiparimuotit lahjaksi ja ne ovat olleet paljon käytössä. Piparimuotteja voi käyttää myös hedelmien pilkkomiseen, muotilla saa tehtyä kivoja kuvioita esim. vesimelonista. Olen myös itse antanut lahjaksi piparimuotteja.


Joulupallo
Nämä Martinexin muumijoulupallot ovat kauniita ja hauskaa, että niiden sisään voi laittaa yllätyksiä, esim herkkuja. Tälläinen joulupallo voisi olla hauska idea myös itsetehtyyn joulukalenteriin.


Astiat
Meidän jouluperinteisiin kuuluu jouluiset astiat. Nämä Tuutikin joulu -kuosin tarjotin, purkit ja termarit ovat kauniita ja käytännöllisiä lahjoja. Myös Jääkarhu -kuosin purkit ovat kauniita! Neutraalin värin takia nämä eivät ole mielestäni liian jouluisia, joten niitä voi käyttää muutenkin talvella.
Alekoodi
Koodilla LAURAHASSU saa -20% alennuksen Martinex.fi verkkokaupasta. Koodi on voimassa 26.11.2020 asti! Ostoksille pääset täältä. Muumimaista joulunodotusta! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡