maanantai 30. marraskuuta 2020

Marraskuu 2020

Marraskuu on mennyt aika nopeasti. Olemme eläneet tavallista arkea, vähän fiilistelleet joulua, nähneet ystäviä ja sukulaisia. Meillä on hanin kanssa ollut myös muutamia treffi-iltoja, kun tytöt ovat olleet mammalla ja papalla tai mummilla ja ukilla leikkimässä. Juhlimme isänpäivää ja esikoisen 6v synttäreitä. Kerroimme odottavamme meidän kolmatta lasta ja kävimme Nt-ultrassa. Vietimme pienellä kaveriporukalla pikkujouluja. Aika kivoja juttuja. 

Täällä Kouvolassa koronatilanne siirtyi kiihtymisvaiheeseen ja myöhemmin leviämisvaiheeseen mikä harmittaa. Toivottavasti tartunnat lähtisivät laskuun. Jouduimme tämän takia pitämään esikoiselle pienemmät synttärit kuin yleensä. Olemme tarkoituksella pysytelleet paljon kotosalla. En kuitenkaan ole nyt niin hysteerinen koronan takia kuin keväällä, vaikka otan tilanteen vakavasti. Ei auta kuin katsoa tilannetta päivä kerrallaan. 


Iloa marraskuuhun on ehdottomasti tuonut pieni joulufiilistely. Olemme leiponeet pipareita ja joulutorttuja, kuunnelleet joululauluja, ostaneet, tehneet ja paketoineet lahjoja. Odotan, että joulukuu vaihtuu, sitten koristelemme kotia vielä jouluisemmaksi. Tänä vuonna olen innnostunut tekemään itse koristeita, mm. paperitähtiä ja kuusiviirejä. Äitini teki taas tytöille upean Muumitalo piparkakkutalon mitä ihastelemme päivittäin.


Eilen oli ensimmäinen adventti, sytytimme adventtikynttilän ja tonttu oli tuonut lasten joulusukkiin yllätykset, niin kuin meillä aina adventtisunnuntaisin. Enää yksi yö ja sitten pääsemme avaamaan joulukalenterien ensimmäiset luukut ja joulunodotus voi kunnolla alkaa!


Ihanaa, että marraskuun aikana olemme saaneet nähdä edes vähän lunta, vaikka tietenkin toivoisin, että sitä tulisi enemmän. Lunta on satanut useamman kerran pieni hento kerros mikä on sulanut samana päivänä tai seuraavana päivänä pois. Kyllä kateus iski, kun sain kummitädiltäni pohjoisesta viestin ja kuvia, että siellä on paljon lunta. Kunpa joulukuu yllättäisi ja saisimme tänne etelään enemmän lunta. Olisi ihana lasten kanssa leikkiä lumileikkejä. Lumi toisi valoa, piristystä ja kauneutta ympärillemme.♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡