perjantai 29. lokakuuta 2021

Hurjan hauskaa halloweenia!

Halloween viikonloppu on täällä! Hurjan hauskaa! Tänä viikonloppuna me herkutellaan, pukeudutaan, H kutsuu kaverin meille juhlimaan ja käydään isovanhempien luona karkkikierroksella. Tässä postauksessa vielä viime hetken vinkkejä halloweenin juhlintaan ja postauksen lopussa linkit kaikkiin halloween aiheisiin postauksiin mitä olen tänä syksynä tehnyt. Vielä ehtii esim askartelemaan, keksimään herkkuja ja kaivertamaan kurpitsoja!


Pekka on tuunannut Oreo pipareita meidän Disney halloweenteemaan sopivaksi. Hän aikoo tuunata mandariineista ja kurkusta hauskoja kurpitsan näköisiä välipaloja. Lisäksi hän on ostanut monenlaisia halloweenaiheisia karkkeja. Hän on tehnyt hauskoja muumionakkeja ja aikoo paistaa meille vielä pizzaa. Nam!


Lapset pukeutuvat halloween teemaan sopivalla tavalla, hih. Heistä se on kivaa ja niin minustakin. Toisaalta poitsun mielipiteestä ei vielä voi olla varma, heh. Näin ihanilta he näyttivät, kun kävivät mammalla ja papalla halloweenjuhlissa. Tytöt piirsivät omille kurpitsoilleen kasvot, sitten Pekka kaiversi ne, lisäksi hän kaiversi vielä oman kurpitsan. Niistä tuli tosi kivoja ja tunnelmallisia halloweenkoristeita. Tosi hienoja, Pekka on kyllä luonnonlahjakkuus kaikessa mihin hän ryhtyy. Hän kaiversi kurpitsoja ensimmäistä kertaa ja niistä tuli näin upeita! Muutamia Pekan huomioita: homma on aika sotkuista, täytyy muistaa kaapia kurpitsa sisältä mahdollisimman hyvin ennen kasvojen kaivertamista. (Kurpitsojen sisällä ei ole oikeita kynttilöitä)


Minä halusin tehdä vähän erilaisen kurpitsan. Maalasin omani meidän Disney teemaan sopivalla tavalla. Kartongista tein korvat, tein niille viillot kurpitsaan ja  kiinnitin ne +silmät, nenän ja suun kuumaliimalla. Tästäkin tuli aika hauska halloweenkoriste. Minni sai päähänsä huovasta tehdyn rusetin.


Aiomme vielä katsella halloweenaiheisia lastenohjelmia ja elokuvia. Mm Painajainen ennen joulua. Aiomme katsella myös youtubesta löytyviä Super Simple Songs englanninkielisiä halloween lauluvideoita ja tanssia niiden tahdissa. Unohtamatta Disneyn the skeleton dance/Andrew Goldin Spooky scary skeletons videota! Noissa Super Simple Songs halloween videoissa on laulujen lisäksi kivoja kuvituksia mitkä ilahduttavat. Ne kiinnostavat perheen pienimpien lisäksi myös kouluista, joka koulussa harjoittelee englantia. 


Lapset saivat hauskat halloweenyllätykset, halloweenbucketit mitkä sisälsivät halloween namusia sekä ihastuttavat Disney pehmolelut. Vauvalle oli pehmon lisäksi oma herkku: kasvissosepurkki mikä sisälsi mm. kurpitsaa, hih. Tämä on jo toinen vuosi, kun olemme ilahduttaneet lapsia hauskoilla halloween yllätyskoreilla. (Paitsi tämä oli tietysti vauvalle ensimmäinen kerta)


Unohdin kokonaan aiemmin tekemässäni halloween askartelu postauksessa mainita, että tein tosiaan tälläisen söpön mukinlämmittimen Disney tyyliin. Innostuin tekemään tämän jo elokuussa enkä harmikseni enää muista mistä bongasin mukinlämmitinohjeen. Glitteröity Mikki on virkattu omasta päästä. Googlettamalla virkattu mukinlämmitin löytyy perusohjeita mitä jokainen voi omalla tavallaan halutessaan soveltaa.


Tässä vielä linkit kaikkiin tänä syksynä tekemiini halloween postauksiin. Hurjan hauskaa halloweenia ja kivaa lokakuun viimeistä viikonloppua! 


Hurjan hauskaa halloweenia!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡