sunnuntai 31. lokakuuta 2021

Lokakuun kivoimpia juttuja

Voi että miten paljon olin odottanut lokakuuta. Se on yksi minun lemppari kuukausista. Nautin niin paljon syksyn sävyistä. Kaunis ruska inspiroi, luonnosta saan voimaa ja energiaa. Ihastelin meidän pihakoivun lehtisadetta, se näytti niin upealta auringonpaisteessa. Olemme ulkoilleet mm suolla ja lähimetsässä, käyneet leikkipuistossa. Maalailleet vaahteranlehtiä, kaivertaneet kurpitsoja. Minun rakas veljentyttö täytti vuoden. Ruskan lisäksi parasta lokakuussa on tietysti halloweeniin liittyvät jutut. Koululaisella sujuu koulussa kivasti ja kerholainen viihtyy kerhossa, vauva oppi kääntymään. Nautimme syyslomasta. Pieni harmitus oli siinä, että lokakuussa meidän perheessä on oltu myös flunssaisia ja ruska tuntui olevan ohi ihan liian nopeasti, mutta niin kuin aina haluan keskittyä kivoihin asioihin:


Halloweenkoristeet
Halloween on yksi meidän perheen lemppari juhlista. Kiva piristys ja hauska hassuttelujuhla pimeän syksyn keskellä. Kuun alussa koti puettiin halloweenasuun erilaisilla koristeilla, monet niistä ovat meidän itse tekemiä. Tänä vuonna olemme askarrelleet itse paljon Disney teemaisia halloweenkoristeita.


Leevi 4kk 
Voi että, meidän rakas poitsu täytti kuun alussa  4kk. Hän on aikamoinen touhottaja, höpöttelijä, kuolakone, hih. Hän oppi kääntymään ja on siitä niin innoissaan, hän iloisena köllöttelee vatsallaan ja ihmettelee leluja. Pieni pyörijäpoika. Poitsulta jäi 4kk neuvola väliin flunssan takia emmekä saaneet uutta aikaa, koska aikoja ei ole. Surullista. Onneksi kohta on sitten 5kk neuvola.


Pekan synttärit
Meidän rakas super-isi täytti 29 vuotta. Tällä kertaa juhlittiin oman perheen kesken. Meillä oli spessu ja kiva päivä. Tilattiin ruokaa, tytöt koristelivat kakun ja herkuteltiin. Isi sai heiltä hauskat kortit, meiltä kaikilta suukkoja ja haleja. Lahjaksi ostimme hänelle muumitermosmukin.Ruskaretki repovedelle
Tein ystäväni kanssa pienen ruskaretken Repoveden kansallispuistoon ihailemaan kauniita suomalaisia maisemia. Tarkoitus oli päästä kuvaamaan puiden väriloistoa:ruskaa. Inspiroitua ja hengittää raitista ulkoilmaa. Viettää ystäväni kanssa laatuaikaa yhdessä ilman ylimääräistä hälyä. Meillä oli kiva ja rento retkipäivä, kiitos seurasta S ♡


Koululaisen syysloma + Pekan 4 päivän vapaat
Lomalla tietenkin parasta on yhdessä vietetty aika ja se kun saa nukkua pitkään, herätyskelloa ei tarvita. Yksi loman kohokohdista oli se, kun teimme reissun Tampereelle. Kävimme Muumimuseossa, Pikkukakkosen puistossa, Tampereen pienessä lelukaupassa, Tallipihalla ja Ikeassa. Yövyimme Hotelli Tornissa. 


Halloween
Yksi vuoden kivoimmista juhlista on täällä: Hurjan hauskaa halloweenia! Tänään me herkutellaan, katsotaan Halloween leffa, pukeudutaan ja käydään isovanhempien luona karkkikierroksella. Ihastellaan vielä meidän halloweenkoristeita mm. kaiverrettuja kurpitsoja. 


Tässä alla vielä linkit kaikkiin lokakuun postauksiin:

Lokakuun kivoimpia juttuja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡