lauantai 1. tammikuuta 2022

Vuosi 2021 teki meidän perheestä kokonaisen


On tullut mietittyä vuoden 2021 tapahtumia. Päällimmäisenä mieleen on jäänyt meidän viimeinen raskaus, ihanat vauvajuhlat x 2, rakkaan poikamme syntymä ja hänen kastejuhla, esikoisen koulun aloitus ja keskimmäisen kerhon aloitus, kummipoikamme syntymä ja ristiäiset, tyttöjen serkun ristiäiset, ihanat hääjuhlat ja kaikki muutkin tämän vuoden kivat juhlat ja hetket läheisten kanssa: syntymäpäivät, nimipäivät, pääsiäinen, juhannus, halloween, joulu... Edelleen jatkuva koronatilanne vaikutti tietenkin monella tapaa negatiivisesti, vaikka siitäkin huolimatta elämä on jatkunut. Esim. on jäänyt harmittamaan miten paljon stressiä, muutoksia ja epävarmuutta se toi. Harmittaa, kun rajoitusten takia Pekka ei päässyt näkemään poikamme syntymää eikä siitä siksi jäänyt minkäänlaista valokuvaa, leikkaussaliin ei päästetty tukihenkilöä=lapsen isää. En voinut pitää 30v juhlia vaikka olisin halunnut, koska silloin rajoitukset oli tiukimmillaan. Korona on p*****tä, mutta haluan miellummin vuodesta 2021 muistella kivoja juttuja. Onneksi niitä on paljon! 
Vuosi 2021 oli yksi parhaimmista, perheestämme tuli kokonainen. Valitettavasti kohtasimme vuoden aikana myös vastoinkäymisiä, haasteita ja harmeja. Mm. minulla oli kovat liitoskivut loppuraskaudessa, en pystynyt useampaan kuukauteen kunnolla kävelemään. Koko kesä meni sektiosta toipumiseen. Perheeasämme oli terveyshuolia. Koko syksy meni tutkimuksissa, onneksi kuitenkaan kyse ei ollut mistään vakavasta esim syövästä. Tähän asiaan lopullinen vastaus saatiin joulukuussa. Vuoden aikana myös mm. auto reistaili ja tietokone hajosi. Onneksi kaikki kuvat saatiin pelastettua.  Loppuvuodesta (ehkä rankasta syksystä johtuen) kuvioon tuli ahdistus, väsymys ja alakuloisuus. Sellaista. Teen töitä sen eteen, että ilo ja riemu palaavat elämääni. 


Jotta ei menisi liian synkäksi, niin kuukausi linkeistä pääsee lukemaan enemmän meidän kuulumisia viime vuodelta, niitä vuoden kivoimpia juttuja. Kiinnostaako teitä viime vuoden luetuimmat postaukset? Laitan niiden linkit vielä tähän alle. Tästä taas pääsee kurkkaamaan mitkä olivat 10 tykätyintä kuvaani instagramissa. 

Luetuimmat potaukset 2021


En ole enää vuosiin halunnut tehdä mitään uudenvuodenlupauksia. Mielemmin esitän toiveita ja mietin haaveita. Toivon kaikille terveyttä ja onnellisuutta, myös itselleni. Haaveilen merkityksellisistä hetkistä rakkaiden kanssa, kivoista retkistä, lämpimästä kesästä, mökkeilystä, kodin sisustamisesta, treffipäivistä, puuttuvien muumimukien ostamisesta (lahjavinkkejä: minulta puuttuu uudet Muumimamma ja Vilijonkka mukit, + keväällä ilmestyvät Pikku Myy ja Haisuli mukit)  Toivon löytäväni lisää itsevarmuutta ja jatkaa itsensä hyväksymisen tavoittelua (vaikka olenkin sen suhteen nyt jo edistynyt). Tiedän, että tulen tänä vuonna perheeni kanssa kokemaan paljon ihania ja kivoja juttuja. Luotan siihen. Nautin täysillä (niin hyvin kuin pystyn) meidän perheen viimeisestä vauvavuodesta. On mielenkiintoista ja ihanaa seurata kun meidän lapset kasvavat, kehittyvät ja oppivat uusia asioita. Meidän koululainen, kerholainen ja vauva. Heidän kanssaan ei ole koskaan tylsää. ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡