maanantai 28. marraskuuta 2022

Ensimmäinen adventti

Eilen sytytimme ensimmäisen adventtikynttilän. Tästä se joulun odotus kunnolla alkaa! Innostuin laittamaan sohvalle lisää jouluisia tyynyjä ja vaihtamaan muumihyllyyn talvisempia mukeja.


Tonttu oli muistanut tuoda lasten joulusukkiin adventtiyllätykset: jokainen heistä sai oman pienen maileg hiiren. H sai hiirienkelin ja punaisen kärryn, V ja L saivat tonttuhiiret rasioissa. Hiiret muuttivat tietysti meidän nukkekotiin mikä on muuttunut ihanaksi joulutaloksi. Esittelen sen teille joulukuussa. 

Ajattelimme mennä käymään Kouvolan Museokorttelin joulutapahtumassa. Hauskinta taisi lasten mielestä olla paloauto minkä kyytiin pääsi istumaan. Vau mikä elämys! Näimme ohimennen myös joulupukin, joka jutteli kojumyyjille, kyllä hän lapsiakin onneksi tervehti. 

Olen kateellinen Helsingin lumimäärästä mitä instagramin kautta olen saanut ihastella. Tänne Kouvolaan on satanut lunta vain sen verran, että vähän valkoista näkyy. Se on kuitenkin parempi kuin ei mitään. Hyvin pulkka kulkee nurmikollakin, heh. Lapset odottavat kovasti, että pääsisivät kunnolla lumileikkeihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡