sunnuntai 27. marraskuuta 2022

LOL Surprise -synttärit!

Meidän rakas esikoinen täytti 8 vuotta! Paljon onnea! ♡ Juhlimme LOL Surprise -teemalla, hänen toiveestaan. Teemavalinta oli hauska, koristeista tuli hienoja ja leipomuksista herkullisia. 


Pekka teki tuttuun tapaan taas upean ja näyttävän ilmapallokaaren. Pallot kaareen ostimme Sinellistä. LOL -heliumpallo löytyi Etolasta, numeropallo Flying Tigerista. Näin Pekka tekee ilmapallokaaren: Palloja kiinnitetään aluksi siimaan solmimalla, kaari asetetaan paikalleen seinälle/hyllylle, lisäillään palloja teipin avulla. Olen niin onnellinen kun Pekka jaksaa ja haluaa nähdä vaivaa ilmapallokoristeiden eteen, ne kruunavat meidän juhlat.

Tarjolla oli H:n toiveesta muffinsseja, pizzaa, keksejä, karkkeja ja vesimelonia + limua, mehua, kahvia, teetä. Mamma (äitini) teki H:lle lahjaksi ja juhliin koristeeksi pari todella hienoa LOL-keksiä, vau! 
Minä askartelin muffinsseihin hauskat, teemaan sopivat LOL Surprise -tikut. Löysin kuvat pinterestistä. Tulostin kuvat, leikkasin ja liimasin ne puolitettuihin grillitikkuihin. LOL-muffinssivuoat löytyivät K-Supermarketista (kiitos mamma). 


Meillä oli hauskat, meidän esikoisen näköiset juhlat. Herkuttelua, läheisten seuraa ja naurua! Kiitos kaikille onnittelijoille ja juhliin osallistuneille, meillä oli kiva ja vauhdikas päivä. Ensi viikolla H juhlii muutamien kavereiden kanssa. Hauskaa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡