keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Kevään viimeinen kerhopäivä

Tänään oli meidän yhdeksäs ja samalla tämän kevään viimeinen kerhopäivä. Tänään on ollut niin ihana lämmin päivä, joten menimme Helmin kanssa kerhoon kävellen. Hurjaa miten nopeasti aika on mennyt! Vastahan me aloitimme perhekerhon ja nyt se jo loppuu. Kesällä voimme kyllä käydä kesäkerhossa, jos siltä tuntuu ja syksyllä taas jatkamme kerhoilua omassa kerhossa. 
Päästyämme kerhoon meidät ohjattiinkin kirkon puolelle, osallistuimme kevätkirkkoon päiväkotilaisten kanssa. Helmistä oli mukava kuulla tarinoita ja lauluja, Helmi jaksoi hienosti istua, katsella ja kuunnella, sylissäni istuen. Lopuksi tuttuun tapaan kuulimme suvivirren ja se oli minulle todella vaikea paikka, sillä sama virsi kuultiin mamman siunaustilaisuudessa pari viikkoa sitten. En vaan voinut välttyä kyyneliltä, onneksi istuimme takana niin kukaan ei nähnyt. Sitten siirryimme tuttuihin kerhotiloihin ja menimmekin Helmin kanssa heti ensimmäiseksi askartelemaan. Tänään vuorossa oli hauska lammas, joka muistuttikin Late-lammasta. Helmi oli todella innoissaan askartelusta (JES!). Leikkasimme ja liimailimme, saimme yhteisvoimin hienon lammas-askartelun tehtyä. Seuraavaksi oli leikkien vuoro, Helmiä kiinnosti eniten kotileikkijutut. Hän tutki mitä erilaisia hedelmiä, vihanneksia, kattiloita ja pannuja lelulaatikosta löytyi. Helmi paistoi pannulla munia, maissia ja lettuja. Hän kiikutti minulle ja muutamalle muulle äidille omenoita, jäätelöä ja porkkanoitakin, tarjosi hän niitä myös kaverillekin, hih. Leikimme myös junaradalla, nukkekodilla ja kävimme tutkimassa vauvalelujakin. Minusta on niin ihanaa, miten nätisti Helmi osaa leikkiä kavereiden kanssa/vieressä ja osaa varoa pienempiä. Yhteisleikkinä oli tuttu Piiri pieni pyörii, joka onkin yksi Helmin lempparilauluista. Leikimme vielä muutamaa muutakin laululeikkiä. Tällä kertaa meillä ei ollut erillistä hartaushetkeä, kun olimme aloittaneet kerhopäivän kirkossa. Lopuksi olikin aika napata kerhoaskartelu matkaan, lähteä pukemaan ja heipattaa kaverit. Täytyy sanoa, että me olemme olleet todella tyytyväisiä, Helmillä on ollut hauskaa kerhossa ja minusta on ollut niin ihana nähdä miten Helmi on tässä melkein puolen vuoden aikana kehittynyt. Olen niin ylpeä Helmistä, omasta pienestä kerholaisestani.

Kerhon jälkeen kävimme puistossa leikkimässä ja laskemassa liukumäkeä. Kotiinpäin kävellessä Helmi halusi mennä kukkakauppaan ja kävimmekin sieltä ostamassa kauniin kukan kerhopäättäjäisten kunniaksi. Helmi oli niin onnellinen omasta kukkasestaan ja piti sitä kädessään koko kotimatkan ajan ja vielä kotonakin. Perinteiseen tapaan söimme myös kerhojätskit suloisista jäätelönpidikkeistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡