torstai 4. toukokuuta 2017

PlanToys

PlanToys on thaimaalainen leluvalmistaja, jonka tuotteet ovat ekologisia, turvallisia ja kestäviä. Puulelut, pelit ja huonekalut valmistetaan kumipuusta, joka ei enää tuota lateksia. Tuotteet sisältävät ainoastaan luontoystävällisiä materiaaleja kuten kierrätettyjä ja kierrätyskelpoisia raaka-aineita ja kaikki tuotteissa käytetyt värit ovat luonnonmukaisia. PlanToys:lle on tärkeää lasten turvallisuus ja se, että lapsi voi oppia uusia asioita leikin avulla. PlanToys valikoima on todella laaja. Tarjolla on erilaisia leluja, soittimia, pelejä, PlanWorld tuotesarja ja huonekalujakin +.

Täältä pääset näkemään koko PlanToys valikoiman.


Minun ihastukseni PlanToys leluja kohtaan alkoi heti kun näin kyseiset lelut ensimmäisen kerran Kiddex:llä maaliskuussa. Pääsimme silloin tutustumaan Kiddex:n maahantuomiin tuotteisiin ja erityisesti nämä PlanToys:n ihanat puulelut kiinnostivat meitä, varsinkin Helmiä. Helmi leikki niillä ja pääsin samantien näkemään mitkä leluista ovat Helmin suosikkeja. Ajattelin, että sitten kun nämä PlanToys:n lelut tulevat myyntiin, niin minun on pakko ostaa niitä Helmille! Lapsimessuilla Kiddex kysyikin kiinnostaisiko minua tehdä yhteistyötä ja vastasin empimättä kyllä. Olen nähnyt Helmin leikkivän näillä PlanToys:n leluilla ne ovat kiinnostaneet Helmiä todella paljon. 

Lisätietoa PlanToys puuleluista ja muista Kiddex:n maahantuomista tuotteista löydät täältä www.kiddex.fi. Kiddex ja PlanToys löytyvät myös instagramista @kiddex_suomi & @plantoys.finland


Saimme Kiddex:ltä muutamia ihania PlanToys:n puuleluja. Valitsin Helmille tämän hauskan PlanWorld Puumajan siitä syystä, että se selvästi kiinnostaa Helmiä. Helmi oli päässyt leikkimään PlanToysin leluilla jo useamman kerran ennen kun me saimme niitä meille kotiin ja joka kerta Helmi löysi tämän Puumajan monien ihanien lelujen joukosta ja tykkäsi leikkiä sillä. Tässä Puumajassa on monta kivaa pientä yksityiskohtaa ja se on helppo yhdistää muihinkin leluihin ja leikkeihin. Helmi on kotona leikkinyt tällä lähes päivittäin. 

Täältä pääset näkemään kaikki PlanWorld tuotesarjan lelut. Helmi on todella musikaalinen ja tykkää soittaa erilaisilla soittimilla. PlanToys:n valikoimassa on paljon ihania musiikkileluja kuten: erilaisia rumpuja, pillejä, kastanjetteja, räikkiä, harmonikka, banjo sekä suloinen marakassi. Meillä oli ennen muovinen perinteinen rytmimuna, joka meni rikki. Ajattelin, että haluan tilalle uuden, kestävän, tällaisen suloisen Ananasmarakassin. Se on pieni, juuri sopivan kokoinen lapsen käteen. Muotonsa ansioista siitä on helppo pitää kiinni ja iloiset värit kutsuvat nappaamaan sen ja aloittamaan musisoinnin. 

Täältä pääset näkemään kaikki PlanToys:n musiikkilelut.Helmi tykkää käydä kylvyssä ja leikkiä kivoja vesileikkejä. Saimme Kiddex:ltä myös tämän ihanan PlanToys purjeveneen, jonka kyydissä matkustaa suloinen pigviini. Helmi sai itse valita sen erilaisista vaihtoehdoista. Tämäkin on todella monipuolinen ja kätevä puulelu, joka on samalla myös kylpylelu. PlanToysin innovatiivinen tapa käsitellä kumipuuta mahdollistaa näiden kylpylelujen sopivuuden vesileikkeihin. 

Täältä pääset näkemään kaikki PlanToys:n vesileikkeihin soveltuvat kivat kylpylelut.
Minusta on mahtavaa, että PlanToys:n tapa tehdä kivoja, ainutlaatuisia leluja ja pelejä, auttaa lapsia oppimaan uusia asioita, tukee lapsen mielikuvitusta ja mahdollisesti myös sosiaalisia taitoja. Valikoimassa on paljon kivoja  opettavaisia pelejä, aktivoivia leluja, mielikuvitusleluja, rakenteluleluja ja paljon muuta. 

Mistä näitä ihania puuleluja voi ostaa? Täältä löydät kaikki kaupat, jotka myyvät Suomessa PlanToysin tuotteita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡