tiistai 23. toukokuuta 2017

Mökillä

Pekka lähti reissuun poikien kanssa, joten meillä oli Helmin kanssa tiedossa tyttöjen viikonloppu. Mietimme mitä tekisimme ja päätimme lähteä vanhempieni, Helmin mamman ja papan kanssa mökille. Ilma oli ihana ja maisemat tietysti upeat. Pidän mökkeilystä ja minusta on ihanaa, että Helmilläkin on lapsesta saakka tilaisuus viettää aikaa mökillä ja nauttia kaikista kivoista mökkijutuista. 


Oli todella lämmin viikonloppu, tämän kevään lämpimin. Mökille päästyämme kaivoimme ulkolelut esiin ja täytimme Helmin prinsessa-altaan järvivedellä. Helmi sai leikkiä kivoja vesileikkejä, olemalla kuitenkin altaan ulkopuolella. Helmistä oli hauska lilluttaa käsiään vedessä ja leikkiä ankoilla, laivoilla ja ongella. Välillä ongimme myös laiturilla ja Helmi olisi kovasti toivonut näkevänsä Muumeista tutun kultakalan. Myös kivien ja käpyjen heittäminen veteen oli superhauskaa ja ulkopelien pelaminen mamman ja papan kanssa. Helmi oli myös papan kanssa puuhommissa, puhallettiin saippuakuplia, ulkoiltiin ja grillattiin, söimme ensimmäistä kertaa ulkona! Helmi poimi minulle kukkia, mikä oli niin ihanaa ja söpöä!


Meillä oli todella kivaa mökillä, nautimme auringosta ja Helmi oli niin onnellinen saadessaan laatuaikaa mamman ja papan kanssa. Minullakin oli vähän helpompaa, kun Helmi touhusi kaikenlaista vanhempieni kanssa, niin sain vähän hengähtää. Toivon, että lämpimät kelit jatkuvat, kun kohta Pekalla alkaa kesäloma ja sitten pääsemme koko perhe mökkeilemään ja nautttimaan (toivottavasti) ihanasta Suomen kesästä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡