maanantai 15. kesäkuuta 2020

Juhannusviikko

Ihanaa juhannusviikkoa! Tämä on minulle yksi kesän odotetuimpia hetkiä, sillä juhannus on joulun lisäksi lempijuhlani. Kesä on ihanaa aikaa ja juhannus juhlistaa sitä. Haluan tehdä kotiin kesäisen tunnelman, siivota, poimia pihalta kukkia maljakkoon ja vaihtaa kesäiset lakanat. Olisi kiva ostaa myös joku kaunis kesäinen pöytäliina.


Tästä juhannusviikosta tulee kiva. Näemme ystäviä ja sukulaisia, grillaamme, ostamme mansikoita,  syömme jäätelöä, herkuttelemme, nautimme luonnosta ja leikimme kivoja vesileikkejä.


Ihanaa, kun on luvattu aurinkoisia kelejä. En kuitenkaan liikaa luota säätiedotuksiin, etten pettyisi niin paljon, heh. Päätin jo ennen kuin kesä alkoi, että nautin kaikista aurinkoisista kesäpäivistä, niin paljon kuin pystyn ja teen niin myös nyt juhannusviikolla.


Olen siivonnut, koska minusta on kiva, että juhannuksena kotona on siistiä. Tietysti pitää vielä pieniä siivousjuttuja tehdä (niin kuin joka päivä, heh), mutta suurempia siivouksia ei tarvitse enää tehdä. Koti jopa pysyy melko siistinä, kun olemme paljon ulkona. Minulla on vielä ennen juhannusta tiedossa muutamia pihahommia, että saan meidän pihastakin viihtyisän.


Leikkimökki on siivottu ja kaikki ulkolelut pesty. Lapsista oli hauska auttaa pesuhommissa ja samalla leikkiä vesileikkejä. Kukkapenkki, marjamaa ja marjapensaiden aluset kitketty. Olemme tyttöjen kanssa keränneet kävyt pois pihalta, että Pekka pääsee helposti leikkaamaan nurmikon. Pihaa on muutenkin siistitty tässä kevään ja alkukesän aikana, ehkä enemmän kuin koskaan aiemmin. Minulla on tälle kesälle tavoite saada meidän "remonttipihasta" ja terassista vihdoinkin oikeasti edes vähän viihtyisämmät.


Vaikka minulla on ja on ollut hommia, niin koko viikon päätarkoitus on nauttia kesästä, syödä hyvää ruokaa ja viettää laatuaikaa läheisten kanssa. ♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡