sunnuntai 21. kesäkuuta 2020

Mökkijuhannus

Me vietimme juhannusta taas tuttuun tapaan vanhempieni ja isovanhempieni mökeillä sukulaisten kanssa. Oli ihana nähdä läheisiä, viettää aikaa yhdessä, nauttia kauniista järvimaisemista ja syödä herkullista grilliruokaa mansikkakakkua unohtamatta.


Tietenkin mökillä leikimme myös kivoja vesileikkejä, uimme ja saunoimme. Mökillä on aika matala järvi, joten vesi on todella lämpimän tuntuista. Tytöt olivat joutsenuimalelun kyydissä, Pekka ja H suppailivat, me V:n kanssa heittelimme kiviä, tytöistä oli myös hauska leikkiä mansikka-altaassa. 
Meillä oli tänä juhannuksena mökkiolympialaiset mikä oli meistä kaikista aika hauska juttu. Pekka oli kehitellyt muutamia lyhytkestoisia lajeja: halkojen pinoamista, minimölkkyä, minigolfia, frisbeegolfia ja tikanheittoa. Aika hauskaa, että äitini voitti, mammasta tuli mökkiolympialaisten voittaja ja hän sai palkinnoksi hienon mökkiläispokaalin. Saa nähdä kuka palkinnon voittaa ensi vuonna? Olympialaisten jälkeen istuimme yhdessä laiturilla ja ihastelimme juhannuskokkoa. 
Olen viettänyt lapsuuteni kesät isovanhempieni mökillä ja aina juhannuksena siellä tulee paljon ihania muistoja mieleen. On kiva kokoontua ja viettää juhannusta yhdessä sukulaisten kanssa. Menimme sinne juhannusaattona "päiväretkelle", muuten vietimme aikaa vanhempieni mökillä lapsuudenperheeni kanssa.
En muista milloin olisi ollut niin ihanat juhannuskelit kuin tänä vuonna. Molemmat tytöt nukkuivat mökillä hyvin ja meillä oli muutenkin tosi mukavaa, muutamia raivoja ja kiukkuja lukuunottamatta, hih. Ainut harmitukseni oli, kun Pekka joutui olemaan koko juhannusviikonlopun töissä. Hän kyllä kävi töissä mökiltä käsin, työmatka kesti n.40min. Menimme mökille jo torstaina, kun silloin Pekalla oli vapaata ja onneksi kuitenkin iltaisin Pekkakin pystyi fiilistelemään kanssamme keskikesänjuhlaa. Meillä oli paljon kivaa tekemistä, naurua ja hauskoja juttuja. Meillä oli ihana juhannus. ♡Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡