tiistai 30. kesäkuuta 2020

Kesäkuu 2020

Kesä on hellinyt meitä ihanasti. On ollut paljon aurinkoisia kelejä ja lämpimiä, jopa kuumia päiviä, ihan niin kuin olin toivonutkin. Olemme käyneet paljon (vanhempieni) mökillä, melkein jokaisena Pekan vapaapäivänä. Olemme käyneet myös rannalla, metsäretkillä sekä viettäneet aikaa sukulaisten ja ystävien kanssa. Olemme herkutelleet tuoreilla suomalaisilla marjoilla ja syöneet paljon jäätelöä, on tullut myös aika paljon grillattua. Tytöistä on ollut hauskaa leikkiä ulkona, poimia kukkia, pomppia trampalla ja leikkiä kivoja vesileikkejä.


Kuun alussa V täytti 1v 11kk ♡

En meinaa millään käsittää, että meidän vauva täyttää kohta jo kaksi vuotta. Hän on ihana hoivaaja, suukottelija, kutittelija ja hassuttelija. Omaa tahtoa löytyy ja jos hän ei jostain tykkää hän topakasti vastaa m-mm ja ottaa vakavan tuiman ilmeen. V tykkää hiuspannoista, koruista ja hatuista, ihana pieni tyylilyyli. Edelleen Pipsa Possu on hitti ja juuri siksi ajattelimmekin hänen tuleviin synttärijuhliin Pipsa Possu teemaa. 


Olen niin iloinen siitä miten kivasti tämä kesä on alkanut. Kökön ja erittäin vähälumisen talven sekä kylmän kevään jälkeen pelkäsin, että myös kesästä tulisi kelien suhteen huono. Päätin, että aion nauttia kesästä niin hyvin kuin pystyn ja niin olen tehnytkin. Kelit ovat olleet aurinkoisia ja lämpimiä. Myös muutamia sade- ja ukkospäiviä on ollut ja tämä kesäkuun viimeinen päiväkin on sadepäivä. Se ei kuitenkaan haittaa, luonto kiittää.


Aluksi tuntui siltä, että eihän kesäkuussa ole tapahtunut juuri mitään ja samalla kuitenkin olemme tehneet paljon kaikkea. Jännää. Kesäkuusta on jäänyt erityisesti mieleen tyttöjen pikkuserkun synttärit, Pekan nimpparit, juhannusetkot V:n kummien kanssa, juhannus+mökkeily sukulaisten kanssa, retki Kalalammen luontopolulla, tyttöjen kesken tehty päiväreissu mökille S-kummin kanssa, kiva leikkipäivä kavereiden kanssa ja V:n viimeinen kuukausi 1-vuotiaana. Hurjaa, että muutaman päivän päästä meillä asustelee 2-vuotias ja 5-vuotias. Onko siitä oikeasti kohta jo kaksi vuotta, kun V syntyi?


Tämä kesä on meidän perheessä poikkeuksellinen koronatilanteen takia, mutta myös siksi, että Pekalla ei ole tänä kesänä kesälomaa. Sen takia meillä ei ole mitään kovin erikoista ohjelmaa tai monia reissuja suunnitteilla. Se ei kuitenkaan haittaa meitä, koska kesästä pystyy nauttimaan ilman koko perheen yhteistä lomaakin ja on meillä silti muutamia spessujuttuja luvassa. Ihana kesä ♡


Tässä vielä linkit kaikkiin kesäkuun postauksiin


Kesäkuu 2020


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡