tiistai 30. maaliskuuta 2021

Meidän pääsiäissisustus

Olen joka vuosi tehnyt postauksen meidän pääsiäissisustuksesta eikä tämäkään vuosi ole poikkeus, hih. Meillä pääsiäinen, niin kuin monet muutkin juhlat näkyvät kotona aika runsaana koristeluna, mikä on varsinkin lasten mielestä erityisen kivaa. Vaikka meidän kodin yleisilme on väritön ja pelkistetty, niin pääsiäisenä meillä näkyy värejä, varsinkin hyllyillä! Eniten keltaista, koska miellän sen vahvasti keväiseksi väriksi ja se sopii siksi kivasti pääsiäiseen, josta yleensä kevät kunnolla alkaa. 


MUUMIHYLLY
Meidän muumihyllyssä järjestys ja tyyli vaihtuvat aina vuodenaikojen ja sesonkien mukaan. Hyllyyn laitettiin mukeja ja muita esineitä kirkkaissa keväisissä väreissä. Pekka osti minulle viime vuonna lahjaksi kauniita muumipääsiäismunia, jotka ovat minulle tärkeitä koristeita.

PAJUNOKSAT
Pajunoksat kuuluvat meidän pääsiäiskotiin. Meidän pääsiäisperinteisiin kuuluu käydä yhdessä hakemassa muutamia oksia. Ne ovat kauniita ihan sellaisinaan maljakossa, mutta tänä vuonna askartelimme niihin koristeiksi hamahelmitipuja ja -pupuja. Höyhenillä koristellut oksat ovat olleet meillä jo vuosia, ne ovat säilyneet hyvin.


LASTEN ASKARTELUT
Meidän olohuoneen String-hyllylle laitetaan aina lasten tekemiä askarteluja sekä muita pieniä pääsiäiskoristeita kuten esim. Aarikan pupuja. Tänä vuonna lapset askartelivat mamman kanssa söpöt pääsiäistiput ja pääsiäismunat! Hyllyltä löytyy myös aiempia lasten tekemiä pääsiäiskoristeita: silkkipaperikranssi ja maalattuja styroksimunia. Tänä vuonna askartelin lasten kanssa hamahelmitipuja ja -pupuja. 


PÄÄSIÄISKORISTEET
Viime vuonna tein aika kattavan postauksen meidän lempparipääsiäiskoristeista, pääset kurkkaamaan ne täältä. Meiltä löytyy Aarikan pääsiäiskoristeita, Villeroy & Boch pupufiguureja ja erilaisia pääsiäismunia. MAKUUHUONEISSA RAUHALLISEMPI TUNNELMA
Makuuhuoneissa on rauhallisempi pääsiäistunnelma muihin huoneisiin verrattuna. Pääsiäinen kuitenkin näkyy tekstiileissä sekä pienissä yksityiskohdissa.  Muutaman vuoden takaiset Mini rodinin pupupussilakanasetit ovat muodostuneet minun pääsiäistekstiililemppareiksi. Olen yrittänyt metsästää tuollaista pupukuosillista pussilakanasettiä joko oranssina tai sinisenä myös meidän tulevalle kesäkuiselle, mutta sellaista ei ole vielä osunut kohdalle. Tältä meillä näyttää pääsiäisenä 2021! Kodin koristeleminen sesonkien mukaan tuo sisustukseen ja kodin ilmeeseen mukavaa vaihtelua ja piristystä. Mukavaa ja aurinkoista pääsiäisviikkoa kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡