keskiviikko 16. kesäkuuta 2021

Hempeää vaaleanpunaista lastenhuoneeseen

Tytöt olivat toivoneet huoneeseensa enemmän vaaleanpunaista. Teimme pienen budjetin ratkaisun ja ostimme heille uudet pussilakanat. Lisäksi lisäsin huoneen sisustukseen muutamia vaaleanpunaisia yksityiskohtia, kotoa jo löytyviä olemassa olevia juttuja, leluja, tyynyjä ja yksisarviskukkapannan. Minulle on tärkeää, että tytöt saavat halutessaan vaikuttaa lastenhuoneen ilmeeseen, onhan se heidän huone. 


Vaaleanpunaiset pussilakanasetit on tilattu H&M Home:sta. Lisäksi uutena juttuna huoneessa on ompelemani Marimekon Kukkameri tyynyliinat, ihana kesäinen kuosi. Minusta huoneessa vaaleanpunainen ja vihreä sopivat yllättävän hyvin yhteen, hih. 


Tykkään siitä, että lastenhuoneessa tyttöjen mielipide on otettu huomioon ja olen yrittänyt keksiä sinne juttuja mistä he pitäisivät. Hauskaa, että huoneen ilmettä pystyy helposti muuttamaan vaihtamalla välillä tekstiilejä ja esineitä. 


Pitkäaikaisia suosikkeja huoneessa on Kaverini juliste, Tellkiddo lelupussi, V:n kummeilta saatu puputaulu, Studio Bundis kissapehmo, Aarrekid pöllötyyny sekä Ikean eläinpehmot. Tykkään tosi paljon myös minun lapsuudenkodin piianpeilistä. Siellä on kiva säilyttää tyttöjen rusettiponnareita. Pitäähän tyttöjen huoneessa peili olla, hih.


Haluaisin ostaa tyttöjen huoneeseen jotain kauniita, näyttäviä ja hempeitä kukkaseinätarroja, mutta en tiedä miten ne tarttuvat meidän vanhaan ei välttämättä niin tasaiseen kiviseinään. 

Huoneessa ei todellakaan ole aina näin siistiä eikä tarvitsekaan olla. Meillä leikit saa näkyä. Minusta on kuitenkin hauska ottaa kuvia siististä stailatusta huoneesta. Kaaoksen keskellä on kiva katsoa näitä kuvia ja miettiä, että onpa meillä kaunis koti silloin kun on siistiä, heh.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡