maanantai 21. kesäkuuta 2021

Isin kesäloma

Pekalla oli kolme viikkoa kesälomaa toukokuun lopusta tänne kesäkuun loppupuolelle. Ihanaa, että hän oli kanssamme kotona monta viikkoa. Tällä kertaa loma oli todella kotoilu painotteinen. Ensin loppuraskauden/minun liitoskipujen takia ja sitten vauvan synnyttyä sektiosta toipumisen takia. Tietenkään mitään isompia reissuja emme olisi vauvan kanssa muutenkaan tehneet. Toisaalta kiva, että kerrankin loma oli kiireetön ja aikatauluton, ei mitään suunniteltua ohjelmaa. 


Pekka ulkoili tyttöjen kanssa, he kävivät pyöräilemässä, puistoissa ja leikkivät omalla pihalla. Kävimme yhdessä liikennepuistossa ja ihastelemassa kukkia urheilupuistossa. Pekka teki kotona pihahommia. Tytöistä oli hauskaa, kun isi oli kotona, pelasimme lautapelejä ja katselimme elokuvia. Näimme läheisiä ja herkuttelimme. 


Tällä kertaa kesäloma ei ehkä tuntunut niin paljon lomalta, kun Pekalla oli paljon hommia pienen vauvan, kahden vauhdikkaan tytön ja sektiosta toipuvan vaimon kanssa, heh. Toisaalta luulen, että juuri tämä kotoilu oli Pekalle kaikista mukavinta lomatekemistä, viettää paljon aikaa kanssamme rennosti ja mukavasti, ilman kiiteitä ja aikatauluja.


Loman loppupuolella, kun oloni alkoi enemmän kohenemaan, kävimme Tykkimäessä ja pari kertaa mökillä. Voi että miten onnellisia lapset olivat. Kiva, että pystyimme tekemään jotain spessua vaikka Tykkimäessä minulle tuli ehkä vähän liikaa kävelyä. Yritin kyllä istuskella siellä paljon ja kävelin hitaasti köpötellen, heh. 

Mökillä on aina ihanaa, siellä hiljaisuudessa sielu lepää. Pekka pääsi tyttöjen kanssa leikkimään paljussa ja uimaan järvessä, myös suppailemaan. Söimme herkullista grilliruokaa ja Pekan tekemiä hamppareita. Me vietimme vauvan kanssa enemmän aikaa sisällä. Minä lepäilin, vauva söi, nukkui ja ihmetteli. Kävi hän ulkonakin, mutta siellä oli hänen mielestään liian tuulista ja kirkasta, hih. Tosin terassilla varjossa äidin sylissä oli kiva nukkua.


Oli ihanaa viettää laatuaikaa perheenä. Onneksi olen alkanut toipumaan hyvin ja oloni tulee päivä päivältä paremmaksi. Vaikka loma loppuu tältä erää, niin onneksi voimme Pekan vapaapäivinä tehdä yhdessä kivoja kesäjuttuja. Elokuussa Pekan olisi tarkoitus viettää ensimmäinen isyysvapaapätkä ja syyskuussa odottaa vielä yksi kesälomaviikko. Silloin on vielä tiedossa spessua yhteistä aikaa ja pääsemme kokemaan uusia seikkailuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡