keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

Kesäkuun kivoimpia juttuja

Ihanaa, että kauan odotettu kesä saapui. Tuskin kukaan yllättyy siitä, että meidän mielestä kesäkuun kivoin juttu oli ehdottomasti se, kun meidän rakas poikamme syntyi. Pitkä odotus palkittiin. On ollut ihana tutustua pikkuiseen ja opetella elämään kolmen lapsen kanssa. Meillä on ihana perhe. Kesäkuussa tapahtui paljon kivoja juttuja. Olemme nauttineet lämmöstä, mökkeilystä, grilliruuasta, vauvakuplasta ja läheisten seurasta. Tietenkin oma aikansa meni liitoskivuista ja sektiosta toipumiseen, mutta nyt oloni on tosi hyvä, vaikka vähän väsyttääkin ja joskus haavaan jomottaa. Kesäkuun kivoimpia juttuja:


Kauniit viimeiset raskauskuvat
Kesäkuun alussa, pari päivää ennen sektiota otimme vielä kauniita tunnelmallisia raskauskuvia meidän lähimetsässä, muutaman kymmenen metrin päässä meidän kotiovelta. Kovien liitoskipujen takia kävely oli vaikeaa, joten kuvaus piti toteuttaa mahdollisimman lähellä meidän kotia. Kuvista tuli ihania, ne tulevat olemaan minulle aina erityisiä, koska ne tulevat olemaan viimeisiä minusta otettuja raskauskuvia.


Leevin syntymä
Meidän perheen pitkä odotus palkittiin, kun kesäkuun alussa meidän rakas poikamme Leevi syntyi. Se on ehdottomasti kesäkuun paras juttu. Olemme niin onnellisia ja kiitollisia, että saimme hänet osaksi perhettämme. Hän on niin pieni ja söpö, niin rakas ja ihana. ♡


Eskarilaisella alkoi kesäloma
Vau, onnea H! Eskarivuosi sujui upeasti, sait todistuksen, tsemppiviestin opettajilta ja kauniin punaisen ruusun. Teillä oli pieni kevätjuhla ulkona, paikalla oli mamma ja V, koska äiti ja isi olivat samana päivänä synnyttämässä Leeviä. Kesää ja lomaa olimme kaikki kaivanneet. Ihanaa, että nyt ei ole pakollisia päivittäistä menoja ja aikatauluja, ei kiireitä ja suorittamista. Hauskaa, että Pekalla oli H:n kanssa samaan aikaan pari viikkoa lomaa. Saimme kaikki nukkua pitkään ja viettää aikaa yhdessä. Vaikka toki vauva herätteli meitä vanhempia öisin. Onneksi tulevan koululaisen loma jatkuu vielä monta monta viikkoa! 


Sisarusrakkaus
Tiesin sen, että tytöt olisivat maailman parhaimpia isosiskoja. He olivat vauvasta innoissaan ja kiinnostuneita jo raskausaikana ja ovat edelleen. Vauva saa joka päivä suukkoja ja haleja, häntä pidetään sylissä, leikitetään ja hoivataan. Tytöt tykkäävät auttaa vaipan vaihdossa ja välillä syöttää vauvaa tuttipullolla. Niin söpöä. V sanoo ihanasti, että Leevi on "meidän vauva" ja niin hän onkin, rakas meille kaikille. Ihanaa miten tärkeitä sisarukset ovat toisilleen. Vauva tykkää katsella isosiskojen puuhia ja kuunnella heidän juttujaan. ♡


Pekan kesäloma
Pekalla oli kolme viikkoa lomaa  toukokuun lopusta kesäkuun loppupuolelle. Alkulomasta valmistauduttiin vauvan syntymään, loppuloma meni vauvaa hoitaessa ja minun toipumiseeni. Onneksi ehdimme tekemään myös kivoja juttuja kuten kävimme mm. liikennepuistossa, mökillä ja vietimme hauskan päivän Tykkimäessä. Pekka hemmotteli meitä loman aikana tekemällä herkullisia ruokia. Oi että! 


Juhannus
Meillä oli kiva ja ihana juhannus. Tällä kertaa mökillä ja kaupungissa. Oli mukava mm. viettää aikaa läheisten kanssa, syödä herkullista grilliruokaa, lettuja ja mansikoita. Tytöistä oli hauska leikkiä vesileikkejä, vauva söi, nukkui ja ihmetteli. Kotona mm. keräsimme tyttöjen kanssa kukkia ja lillutimme varpaita kukkajalkakylvyssä. Paistoimme myös mansikkapiirakkaa mitä söimme kermavaahdon kera. 


Pekan nimpparit 
Me tykätään juhlia myös aikuisten nimipäiviä. Pienetkin juhlat ja ilonaiheet tuovat kivaa vaihtelua arkeen. Kutsuimme lasten isovanhemmat meille kahvittelemaan ja herkuttelemaan.


Mansikat ja jäätelö
Yksi kesän parhaimpia juttuja on mansikat ja jäätelö, paras kesäherkku! Rakastan mansikoita ja kesäisin niitä tulee ostettua paljon, vaikka niiden hinnat on tosi korkeita. Tuoreita mansikoita on yksinkertaisesti vain pakko saada, pakastemansikat eivät maistu niin hyvältä. Jätski viilentää mukavasti kuumana kesäpäivänä. Jäätelön ja mansikoiden kaveriksi sopii ihanasti myös letut ja vohvelit. Nam! 


Kiva päivä Tykkimäessä
Vietimme kivan päivän Tykkimäessä. Voi sitä iloa ja riemua! Tytöt olivat kovasti kaivanneet huvipuistoilua, kun viime kesänä emme koronatilanteen takia viitsineet mennä. Nyt uskallettiin lähteä huvittelemaan. Ollaan kyllä onnekkaita, kun meidän naapurissa, muutaman kilometrin päässä meidän kotiovelta löytyy huvipuisto. 


Kesäkuussa innostuin kirjoittelemaan blogiin vähän enemmän postauksia kuin yleensä. Hauskaa! Intoa ja inspiraatiota olisi ollut kirjoittaa enemmänkin, mutta tällä hetkellä aika ja jaksaminen ylimääräisiin juttuihin on rajallista, heh. Tässä alla vielä linkit kaikkiin kesäkuun postauksiin.Kesäkuun kivoimpia juttuja

En tiedä oletteko huomanneet, että blogini ei ole enää kesäkuussa ollut osana Kaksplussan verkostonblogeja? Syy siihen on se, että verkostoblogit on lopetettu. Harmittaa vähän, että blogini on ollut mukana kahdessa blogiyhteisössä ensin Starboxissa, sen lopettamisen jälkeen Kaksplus verkostobogeissa ja nyt sekin on lopetettu. Olen vähän ihmeissäni, että mitäs nyt? Toistaiseksi jatkan kirjoittamista itsekseni ja mietin mitä tehdä vai teenkö. Aika näyttää päätyykö blogini viekö osaksi jotain blogiyhteisöä vai ei. Bloggaaminen jatkuu siis täällä tututussa osoitteessa laurahassu.blogspot.com, vaikka en olekaan enää Kaksplussalla. Kirjoittelen blogiin säännöllisesti, mutta vielä useammin meidän kuulumisia löytyy instagramtililtäni @laurahassu.

Ihanaa kesää kaikille ♡ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡