lauantai 3. heinäkuuta 2021

Kolmevuotiaan muumisynttärit

Ihanaa syntymäpäivää rakas V ♡ Meidän kolmevuotias toivoi syntymäpäivilleen muumiteemaa ja siitäpäs tämä äiti ilahtui! Olen odottanut, että pääsen järjestämään lapselle muumisynttäreitä ja nyt tämä hetki koitti! Hauskaa! 


Olen ollut muumifani lapsesta asti ja keräilijä melkein 10 vuotta. Meillä koko perhe tykkää muumeista, joten kotoa löytyi paljon muumirekvisiittaa juhliin. Kuten Martinexin muumipehmoja ja Arabian muumiastioita. 


Isi keksi hienosti miten saamme toteutettua muumiteemaisen ilmapallokaareen meidän V:n lempivärissä: vaaleanpunaisena. Muurlan muumipapan hattu maljakko muuntautui juhliin taikurin hatuksi. Siitä lähtevät ilmapallot muodostivat muumeista tutut vaaleanpunaiset pilvet minkä kyydissä muumit leijailevat. Mahtava idea. V oli innoissaan vaaleanpunaisesta muumiteemaisesta ilmapakkokoristeesta. Siitä tuli upea!Isi loihti juhliin myös upean ja herkullisen muumiteemaisen mansikkakakun. Hän käytti koristelussa apunaan muumipiparimuotteja millä sai sokerimassasta tehtyä V:n lempparihahmon Pikku Myyn kuvia. Ostimme tarjolle muumilimua, muumipipareita ja muumikarkkeja, myös poppareita, vesimelonia, viinirypäleitä, mansikoita. Lisäksi paistoimme vohveleita. V:lla oli päällään vuoden takainen Martinexin muumimekko mikä on todella kaunis ja minkä hän itse valitsi juhliin. Meillä oli ihana ja kiva juhlapäivä. V sai meiltä lahjaksi Mymmeli pehmon, yhden Muumi -kirjan ja yhden Pipsa Possu -kirjan. Päivänsankari tykkäsi kaikista saamistaan lahjoista. Hän sai lahjaksi mm. korurasian, koruja ja ponnareita, mekkoja, Sylvanian families puumajan, Peppi Pitkätossu -kirjan, namuja. Kiitos kaikista onnitteluista ja muistamisista, meillä oli ihana päivä, kivat pienet juhlat. Pääasia, että V oli iloinen ja onnellinen. ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡