lauantai 31. heinäkuuta 2021

Heinäkuun kivoimpia juttuja

Heinäkuussa nautimme ihanista kesäpäivistä, kävimme mökillä, tytöt leikkivät vesileikkejä, söimme paljon jäätelöä ja mansikoita. Sain Oot niin ihanalta ihanan yhteistyöpaketin ja pääsimme testaamaan Kiddexin lähettämiä Namakin luonnonmukaisia tuotteita. Mutta ikävä kyllä heinäkuusta jäi mieleen myös tuskaisen helteiset viikot. Tuntui siltä, että niille ei loppua näy. Onneksi paahde kuitenkin lopulta hellitti täällä Kouvolassa 27 päivän jälkeen. Melkein koko heinäkuu tuli tehtyä pihahommia ristiäisiä varten. Saimme tehtyä "remppapihasta" paljon viihtyisämmän ja siistimmän, vaikka vieläkin hommia riittää. Kävimme pari kertaa Leevin kanssa neuvolassa, meidän poika kasvaa ja kehittyy hyvin. Meillä on ihana ja tyytyväinen vauva. Heinäkuussa tapahtui monenlaista. Mitkä olivat niitä heinäkuun kivoimpia juttuja? 

V kolme vuotta
Vietimme V:n toivomia muumisynttäreitä pienellä porukalla. Meillä oli kiva päivä, tärkeintä oli se, että V oli onnellinen. Isi teki juhliin hienon muumiteemaisen ilmapallokaaren, herkuttelimme mm. Pikku Myy kakulla. Meillä on niin ihana ja rakas kolmevuotias. 


Leevi 1kk
Miten Leevin syntymästä voi olla jo kuukausi? Tätä heinäkuun alkupuolella pohdin. Meidän pieni suloinen poika on kasvanut hurjasti. Kuukauden ikäisenä hän painoi 4090g ja oli jo 53.5cm pitkä! Vau! Ihana seurata miten meidän pikkuinen kasvaa ja kehittyy.  


Tyttöjen reissu Kotkaan
Teimme kivan tyttöjen reissun S-kummin kanssa. Kävimme Kotkassa Äijänniemen uimarannalla, tytöistä oli hauska leikkiä meressä vesileikkejä. Ennen kotiin lähtöä ajelimme vielä Katariinan meripuistoon ihastelemaan maisemia ja leikkimään.

  
Isovanhempieni timanttihääpäivä
Juhlimme läheisten kesken S-mamman ja P-papan timanttihääpäivää. Heillä on takanaan 60 vuotta avioliitossa, toivottavasti vielä paljon yhteisiä vuosia edessä. Oli kiva viettää aikaa yhdessä, herkutella ja tanssia. V ihasteli S-mamman mekkoa, huntua ja koruja, nautti tanssimisesta livemusiikin soidessa. H:stä oli kiva nähdä pikkuserkkuja ja Leevi nukkui melkein koko ajan, lopuksi hän heräsi ihmettelemään, hih. Tämä oli niin ihana päivä, muistelen sitä varmasti vielä pitkään.  

Leevin ristiäiset
Meidän rakas poika sai nimekseen Leevi. Meillä oli ihana juhlapäivä sukulaisten kesken. Sääkin suosi meitä, oli puolipilvistä, lämmintä, mutta ei tukahduttavan kuumaa. Hauskaa, että pystyimme pitämään juhlat ulkona, niin kuin olimme suunnitelleetkin. Ristiäisistä jäi erityinen muisto, ihania hetkiä ja kauniita kuvia. Olemme niin kiitollisia ja onnellisia meidän pienestä pojasta, meidän ihanasta perheestä, meidän lähipiiristä. Miten onnekkaita ja rakastettuja olemme. Miten monet rukoilivat puolestamme, toivoivat Leeville hyvää, turvallista ja onnellista elämää. Sitä mekin Pekan kanssa toivomme. 


Ihanat häät + Kahdenkeskistä aikaa
Pääsimme juhlimaan ihania häitä. Meillä oli tosi kiva kesäpäivä kavereiden kanssa. Kiitos vielä hääparille kutsusta ja kivoista juhlista. Matkaa juhlapaikalle oli meidän kotoa monta tuntia, joten meidän oli pakko jäädä yöksi. Hotelliyö ja kahdenkeskeinen aika Tampereella tuntui nyt aika spessulta, sillä pienen vauvan vanhempina ei tälläistä muuten olisi tänä kesänä tehnyt. Samalla halusimme pienesti juhlistaa Pekan kanssa meidän 8. hääpäivää, kun olimme reissussa kahdestaan. (oikea hääpäivä oli alkuviikosta 27.7) Kiitos vielä vanhemmilleni, että mahdollistitte minun osallistumiseni häihin. Lapsilla oli ollut hauskaa mamman ja papan kanssa. 
Tässä alla vielä linkit kaikkiin heinäkuun postauksiin


Heinäkuun kivoimpia juttuja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡