sunnuntai 1. elokuuta 2021

Pääsimme testaamaan Namakin luonnonmukaisia kasvovärejä, kynsilakkoja ja hiusmaskaraa

Pääsimme mukaan testaamaan Namakin luonnonmukaisia ja myrkyttömiä kasvovärejä, kynsilakkoja ja hiusmaskaraa prinsessa/keijukais teemalla. Tiesin, että meidän 6v ja 3v tytöt ilahtuisuivat niistä. Ihanaa, että lasten naamiaisleikkeihin ja meikkikokeiluihin löytyy turvallisia vaihtoehtoja.


Namakin kasvovärejä on helppo levittää tasaisesti, ne eivät sotke tai ole tahmaisia. Kasvomaalausten tekeminen on hauskaa yhteistä puuhaa! Plussaa, että kasvovärit saa helposti pestyä pois ja että kasvomaalauksia voi tehdä monta kertaa, pakkaus on mielestäni riittoisa. 


Namakin vesipohjaiset kynsilakat ovat olleet meillä hitti! Yllätyin siitä, miten nopeasti kynsilakka jähmettyy. Halutessaan värin saa kuorittua/rapsutettua pois kynnestä. Hauskaa, että nyt lapsille on löytynyt luonnonmukainen kynsilakka mikä kestää myös käsienpesua. 


Namakin luonnonmukainen hiusmaskara oli minulle uusi juttu, sen avulla saa hyvin levitettyä väriä. On ollut kivaa vaihtelua tehdä hiuksiin välillä punaisia raitoja. Värin saa helposti pestyä pois shampoolla. Tytöt ovat olleet hiusväristä innoissaan!


Meistä oli hurjan hauskaa päästä mukaan testiryhmään! Kiitos vielä tästä mahdollisuudesta @kiddex_suomi ♡

*tuotteet saatu Kiddex:ltä  www.kiddex.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡