maanantai 30. elokuuta 2021

Meidän kesä

Sinne se kesä meni, nopeammin mitä olin ajatellut. Tämä kesä oli ihana ja ikimuistoinen. Täynnä monenlaisia kivoja juttuja mistä jäi mieleen kauniita muistoja. Tärkeimpänä tietysti meidän rakkaan poikamme syntymä.

Kuitenkin kesä tuntui minusta vähän vajaalta, sellaiselta, että en ehtinyt tai pystynyt tekemään kaikkea mitä olisin halunnut. Esimerkiksi loppuraskauden ja sektion takia en päässyt järveen uimaan. Sitten kun olisin päässyt järvivesi oli jo liian kylmää minulle. Höh! Puolet kesästä meni pihatöitä tehden. Kävimme mökillä paljon vähemmän kuin yleensä, tuntui että ei ollut aikaa pihatöiden takia tai sitten oli Pekan vapaapäivinä muuta menoa, ohjelmaa tai huono keli. Yleensä kesäisin käymme mökillä aina kun on mahdollista joko vapaiden tai sään puolesta. Heinäkuun pitkät helteet olivat tuskaista aikaa, harmitti kun vauvan kanssa ei voinut kunnolla ulkoilla. Elokuu oli kelien suhteen pettymys. Paljon kylmiä ja sateista päiviä. Tuntui jo niin syksyltä, aivan kuin yksi kesäkuukausi olisi jäänyt pois. 

Vaikka minulla on tähän kesään vähän ristiriitaiset tunteet, niin kesä oli kuitenkin ihana, haluan muistella kivoja juttuja! Mitä kaikkea kesällä tapahtui?


Vauvan syntymä kesäkuun alussa 


Näimme sukulaisia ja ystäviä

Pekan kesäloma


Kävimme Tykkimäessä × 2


Vietimme juhannusta mökillä ja kaupungissa


Mökkeilimme muutamia kertoja


V:n 3v muumisynttärit


Teimme tyttöjen reissun Kotkaan S-kummin kanssa


Isovanhempieni timanttihääpäiväjuhlat


Teimme "remppapihasta" kauniimman ja viihtyisämmän

Kävimme rannalla


Leevin ristiäiset 


Meidän 8. hääpäivä - pronssihäät 


Hääviikonloppu Pekan kanssa kahdestaan Tampereella 


H:n koulu alkoi 

Pekan isyysvapaaviikko


Äidin omaa aikaa häissä Kotkassa 


+ Hauskat leikit, pelit, leffaillat ja herkuttelut


Metsäretket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡