maanantai 9. elokuuta 2021

Uusi kiva elämänvaihe on alkamassa esikoisemme elämässä

Uusi kiva elämänvaihe on alkamassa esikoisemme elämässä. Huomenna alkaa koulu, olemme niin ylpeitä hänestä. Kouluun on valmistauduttu ostamalla reppu, penaali, kyniä ja sen sellaista (mamman kanssa), uusia vaatteita ja kengät. Kävelemällä yhdessä tulevaa koulureittiä tutuksi. Tehty keväällä saatuja pieniä tehtäviä ensimmäistä koulupäivää varten. 


Tänään olimme kirkossa, kouluun siunaamistilaisuudessa. Siellä mm. laulettiin ja toivotettiin turvallista koulutietä tuleville ekaluokkalaisille. H sai sieltä lahjaksi pienen kirjan liittyen koulun aloitukseen, hauskaa! H:lle oli tärkeää, että S-kummi tulee siunaamaan, se oli tietenkin merkityksellistä myös kummille. Kaiken kaikkiaan kiva ja kaunis tilaisuus mistä jäi erityinen muisto, meidän rakas esikoinen aloittaa koulun.


Kun H oli vauva, mietin silloin, että olen 30 vuotta, kun hän aloittaa koulun. Ajattelin, että siihen on tosi pitkä aika ja se tuntui silloin niin kaukaiselta ajatukselta. Niin siinä kuitenkin kävi, että tämä kouluun meno tuli nopeammin mitä olisin ikinä arvannut. Sen aika on nyt. Onneksi olen nauttinut joka hetkestä ja olen saanut olla nämä vuodet H:n kanssa kotona näkemässä ja kokemassa läheltä kaikki hänelle merkitykselliset asiat ja hetket.

Turvallista koulutaivalta rakas H, toivon sinulle kaikkea hyvää koulun aloitukseen. Muista, että se riittää, että yrittää parhaansa, luota itseesi. Sinä pärjäät kyllä. ♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡