sunnuntai 29. elokuuta 2021

Kesän viimeinen viikonloppu oli kiva lopettaa huvittelemalla Tykkimäessä

Kesän viimeinen viikonloppu oli kiva lopettaa huvittelemalla Tykkimäessä. Aurinko paistoi ja tuntui vielä niin kesältä, lämpötila oli n.+20 astetta, ihanaa!Lapsista oli hauskaa laitteissa. Oli ihana nähdä heidän riemu, kikatukset ja hymyt. Miten hiukset hulmusivat laitteiden kyydissä. 


H kävi V:n kanssa pienempien laitteissa ja  isin kanssa isompien laitteissa. Kun H ja isi menivät hurjempiin laitteisiin V kiersi kaikki pienten laitteet. L nukkui koko reissun vaunuissa eikä tiennyt huvipuistoilusta mitään. Heh. Hauskaa, kun Pekka on saanut H:stä huvipuistokamun. Isompien laitteet ovat mukavaa vaihtelua. Kätevää, kun vauva nukkui tyytyväisenä ja V on niin reipas ja omatoiminen, että pääsi ja uskalsi mennä hienosti itse laitteisiin. Osaan laitteista henkilökunnan avustamana. Kiitos ihanille työntekijöille, saimme hyvää palvelua. V kiitti jokaisen kerran jälkeen kyydistä. Ihana pieni kulta, joka tulee koko ajan isommaksi. 


Tuntui niin haikealta, kun ennen sulkemista tuli kuulutus missä sanottiin mm. "toivottavasti teillä on ollut kiva päivä, Tykkimäki sulkeutuu 15 min kuluttua. Sen jälkeen näemme taas ensi kesänä". Kesän loppuminen on aina vähän surullista, koska rakastan kesää, lämpöä ja hauskoja kesäjuttuja. Onneksi kuitenkin tykkään kaikista vuodenajoista, syksylläkin on paljon kivoja juttuja tiedossa. Ei hätää. 

Tällä kertaa tuli enemmän kuvattua pienempien laitteita, koska olin V:n kanssa siellä, kun Pekka ja H kävivät isompien laitteissa. Kiersimme huvipuistoa myös yhdessä. Uskon, että näistä huvipuistokuvista jää hauskoja lapsuusmuistoja ja muutenkin ihania kesämuistoja. Täältä löytyy meidän edellinen Tykkimäkireissu ja vähän erilaisia kuvia huvipuistosta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡