keskiviikko 11. elokuuta 2021

Oot niin ihana - Maailman ihanin vauvakirja

Hauskaa, että muutaman vuoden tauon jälkeen pääsen tekemään taas yhteistyötä Oot niin ihanan kanssa. Olen ollut heidän matkassa mukana lähes alusta asti, asiakkaana jo monta vuotta. Meidän jokaiselta lapselta löytyy mm. omat Oot niin ihana -vauvakirjat, koska mielestäni se on kaikista kivoin ja monipuolisin vauvakirja, niin ihana.


Kun V syntyi kolme vuotta sitten,  pääsin Oot niin ihanan brändilähettilääksi ja se oli todella kiva kokemus. Puolen vuoden ajan pääsin jakamaan teille vinkkejä vauvakirjan täyttöä varten ja kertomaan teille muistakin Oot niin ihanan tuotteista. Täältä pääset näkemään minkälaisia sivuja silloin täytin ja täältä löytyy linkit muihin brändilähettiläs postauksiin.


Tällä kertaa sain yhteistyönä meidän kesäkuussa syntyneelle poitsulle Oot niin ihana -vauvakirjan, kuukaudet ja valkoinen -lisäsivuniput, myös kaksi ihanaa tarra-arkkia. Tarroilla saa helposti koristeltua vauvakirjan sivuja ja tehdä niistä niin persoonallisempia. Tiedän kokemuksesta, että tästä vauvakirjasta saa tehtyä todella kivan, omannäköisen. Jokaiselle lapselle yksilöllisen. Vauvakirjaan saa lisäosien avulla tallennettua vaikka koko lapsuuden. Täältä näet kaikki Oot niin ihana lisäosat.


Pidän siitä, että vauvakirjaan mahtuu paljon tekstiä ja kuvia, ihania muistoja. Kansiorakenteen ansiosta vauvakirjaan saa lisättyä paljon sivuja. Sivut ovat kauniita, sopivan lapsenmielisiä. Vauvakirja tulee kätevässä laatikossa, siellä voi halutessaan vauvakirjan lisäksi säilyttää myöhemmin vaikkapa muutamia vauvamuistoja. 


Vinkki! Lisää ihania juttuja, kaikki Oot niin ihana tuotteet löytyy osoitteesta ootniinihana.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡