maanantai 19. marraskuuta 2018

Oot niin ihana - Ihania lahjaideoita

Kaupallinen yhteistyö / Oot niin ihana

Tämän kuun postauksessa kerron teille muutamista ihanista lahjaideoista, sillä jouluun ei ole enää pitkä aika. Itse tykkään suunnitella joulua ja hankkia lahjoja jo hyvissä ajoin. Oot niin ihanalla on mielestäni kivoja, kauniita tuotteita, jotka sopivat hyvin myös pukinkonttiin ja lahjojen paketoimiseen.

Uskon, että monelle odottavalle äidille/vanhemmalle, pienelle vauvalle tai vaikka vähän isommallekin lapselle Oot niin ihana vauvakirja olisi erittäin mieluinen lahja. Ja ne keneltä tämä jo sattuu löytymään, niin kirjaa voi täydentää monipuolisilla lisäsivuilla ja jatko-osalla. Niiden avulla vauvakirjaan voi täydentää myös isomman lapsen vaikkapa päiväkoti-ikäisen tai koululaisen kuulumisia, uusia opittuja taitoja ja ihania kuvia. Samoihin kansiin saa taltioitua halutessaan vaikkapa koko lapsuuden. Ihanaa eikö? Kaunis ja merkityksellinen lahja, joka tulee ihanassa laatikossa.


Monenlaiseen kotiin ja sisustukseen sopiva Oot niin ihana juliste on meidän kotona yksi lemppari jutuistani ja varmasti monelle mieluinen lahja. Se on kaunis ja yksinkertaisen tyylikäs, se muistuttaa joka päivä siitä, että Oot ihana ja tuo hymyn huulille, hih. Juliste sopii kivasti lastenhuoneeseen, mutta se sopii myös olohuoneeseen, eteiseen tai vaikkapa vanhempien makuuhuoneeseen, helposti kaikenlaisiin koteihin joko sellaisenaan, jonkun toisen julisteen pariksi tai osaksi jotain kivaa kollaasia.

Jos kaipaa pienempää somistetta niin myös Oot niin ihana kortti ajaa saman asian. Meiltä löytyy niitä kotoa useampi kappale. Se voisi olla halutessaan myös vaihtoehto joulukortille tai kiva lisä joulukortin väliin, hih. Kortista saa persoonallisen kirjoittamalla sen kääntöpuolelle miksi sen saaja on ihana ja tärkeä. Pahanpäivän varalle tuollainen täytetty kortti olisi ihana ja miksei muutenkin, hih.

Tarrathan ovat aina ihania ja monikäyttöisiä. Oot niin ihana tarra-arkki varmasti ilahduttaa. Sitä voi käyttää vauvakirjan koristeluun, tarroja voi käyttää kalenterissa muistutuksina tai huomioina, kun kyseessä on jokin tärkeä päivä, hetki tai tapaaminen. Tarroja ( ja Oot niin ihana laatikkoa) voi käyttää lahjojen paketoimiseen ja monille lapsillekin söpö tarra-arkki voi olla kiva lahja askarteluihin tai vaikkapa päiväkirjan koristeluun yms.

Maailmanmatkaajalle ja reissaajalle passikotelo ja odottavalle äidille tai vaikkapa kummilapselle neuvolakorttikotelo on kaunis ja käytännöllinen lahja. Kansien välissä passi/neuvolakortti pysyy tallessa ja puhtaana ja se on ilo silmälle. Tämä on ollut minun ensimmäinen Oot niin ihana ostokseni, jonka aikoinaan ostin esikoiselleni ja se löytyy nykyään myös kuopukselta.

Tiesitkö, että Oot niin ihanan verkkokaupasta löytyy myös kauniita silikonisia By Pinja koruja. Minulta löytyy jo 3kpl näitä ihania koruja, ensimmäinen on ollut minulla käytössä jo yli kaksi vuotta. Tälläinen koru on kiva ja käytännöllinen lahjaidea pienen vauvan tai lapsen vanhemmille, isovanhemmille tai muille läheisille. Näitä koruja saa myös pienemmässä koossa lapsille. Korusta on iloa vauvalle sitä voi sylissä ollessa tutkia ja vaikkapa maistaa! Se voi rauhoittaa esim. imetystilanteita ja helpottaa vauvan kutiseviin ikeniin. Täytyy vain muistaa, että koru ei kuitenkaan ole lelu ja vauvaa ei saa koskaan jättää yksin korun kanssa. Lisää ihania koruja täällä.

Monenlaisia ihania lahjaideoita. Nyt sinulla on hyvä tilaisuus ostaa näitä tuotteita edullisempaan hintaan. Koodilla OOTNIINIHANALOVESLAURA saat -15% alennuksen Oot niin ihana verkkokaupasta. Alekoodi on voimassa marraskuun loppuun asti. Ostoksille pääset täältä. Ihanaa ja kiireetöntä joulunodotusta kaikille ♡

Olen #ihanatyyppi eli Oot niin ihana brändilähettiläs. Olen kirjoittanut jo useamman kivan Oot niin ihana postauksen:
Heinäkuu
Oot niin ihana - Esittelin vauvakirjan ja kerroin miksi halusin brändilähettilääksi

Elokuu
Mistä kaikki alkoi? - Näytin teille täyttämiäni valmiita vauvakirjan sivuja raskaudesta ja vauvan syntymästä. Vinkkejä niiden sivujen täyttämistä varten.

Syyskuu
Muutakin ihanaa kuin vauvakirja - Kerroin teille Oot niin ihana passi/neuvolakorttikotelosta, laatikosta, ja kansiosta. Niitä myydään myös erikseen, mihin kaikkeen niitä voi käyttää?

Lokakuu
Vauvan ensimmäiset kuukaudet - Näytin teille valmiita, täytettyjä vauvakirjan sivuja vauvan ensimmäisistä kuukausista. Mitä olen kirjoittanut kuukausisivuille ja 'Nimi' sivulle? Vinkkejä niiden sivujen täyttämistä varten.

Marraskuu
Ihania lahjaideoita - Tämä postaus!

Joulukuussa on luvassa ainakin kaikki siihen mennessä täyttämäni valmiit vauvakirjan sivut! Todella mielenkiintoista koota ne kaikki yhteen postaukseen, kuinka monta sivua siihen postaukseen päätyykään? Sitä odotellessa voitte käydä tsekkaamassa aiemmat postaukseni ja kivoja kuvia instagram-tililläni @laurahassu.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi ♡