sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Neljävuotiaan yksisarvissynttärit

Tänä vuonna juhlimme Helmin synttäreitä ihanalla poni/yksisarvisteemalla. Meidän heppatyttö oli niin fiiliksissä kivoista juhlista, kauniista koristeista ja upeasta kakusta, joka olikin tällä kertaa isin tekemä.


Koristeita ostimme vähän sieltä sun täältä, Prismasta, Tigerista ja Serpentiini.fi:stä. Ilmapalloja, kertiksiä, yksisarviskoristeita - ja valoja sekä -viirin. Käytimme hyödyksi kirjaintalua ja lightboxia ja vaihdoimme niihin juhliin sopivat tekstit. Hauskaa!


Helmin synttärivaateiksi valikoitui H&M:ltä ostettu valkoinen paita ja cittarista ostetut legginsit (valkoisia legginsejä oli todella vaikea löytää), Fafan vaaleanpunainen herkkuhame sekä hauska yksisarvispanta (jonka olemme ostaneet Helmille jo 1.5 vuotta sitten) Ihana asu!


Meillä oli tarjolla monenlaisia herkkuja. Isin tekemä upea yksisarviskakku, vadelma ja kermatäytteellä, nam. Yksisarvis- ja prinsessakeksejä, vaahtokarkkeja, popparia ja kinkkupiirakkaa.


Helmillä oli hauska päivä, oli mukavaa, että niin monet Helmille rakkaat ja tärkeät ihmiset pääsivät paikalle. Ne, jotka eivät päässeet kanssamme juhlimaan kävivät aikaisemmin viikolla tai tulevat kyläilemään ensi viikolla. Tähän päivään kuului kivoja leikkejä, riehaantumista ja herkuttelua. Helmi sai todella kivoja ja toivomiaan lahjoja, mistä on varmasti iloa pitkäksi aikaa. Ihana nähdä hymy lapsen kasvoilla, ilo, riemu ja kiitollisuus uusista leluista, vaatteista ja tavaroista.


Me ostimme Helmille lahjaksi ihanan vaaleanpunaisen My Little Pony retron, jonka hän oli itse valinnut. "Äiti, kiva että sain minun Moonstonelle kaverin. Mikä sen nimi on?" -Parasol, hih.


Vietimme kivan päivän, oli mukava nähdä kaikkia, tästä päivästä jää Helmille ihana muisto. Meillä on niin ihana, rakas ja kiva 4-vuotias tyttö ♡ Tänään, sunnuntaina tosiaan juhlimme, mutta Helmin oikea synttäripäivä on huomenna maanantaina 26.11. Meillä on hänelle vielä yksi kiva lahja huomista varten, PlanToys tasapainolauta, hih.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡