tiistai 16. lokakuuta 2018

My Little Pony Retro

Täällä meillä on ollut jo pitkään kiinnostusta heppoihin ja poneihin ja Helmiltä löytyykin monenlaisia kivoja My Little Ponyja. Ne ovat seikkailleet, niiden harjaa ja häntää on kammattu ja niitä on hoivattu. Joukossa on niin siskoja, serkkuja kuin ystävyksiäkin ja niillä on välillä hauskoja keskusteluita ja hyviä juttuja, hih. Niillä on syntynyt monenlaisia kivoja leikkejä. Mutta kukapa pikkutyttö ei poneista tykkäisi?


Alkusyksystä huomasin netissä vilahtelevan vanhoja My Little Ponyja, joita olen kovasti ihastellut ja kaipaillut niiden "uusien" rinnalle. Mielestäni ne alkuperäiset ovat suloisempia kuin uudet ponit, vaikka ei niissäkään toki mitään vikaa ole. Ehkä pidän retroista poneista enemmän siksi, että niistä tulee mieleen oma lapsuus?Sitten minulle aika pian valkenikin, että kyseessä ei ollutkaan vanhoja poneja vaan uustuotantoon tulleita alkuperäisen näköisiä My Little Ponyja. Ihastuin heti ja ajattelin "minun on pakko ostaa Helmille tuollainen!" Olihan se vähän hassua miten tälläinen aikuinen nainen innostui lasten leluponeista, mutta ovathan ne suloisia. Helmi ilahtui uudesta lelusta ja sai tietenkin valita poninsa itse. Hän hyvinkin määrätietoisesti nappasi itselleen Moonstonen. "Äiti, tämä minun Moonstone on upea" ja onhan se aika ihana, myös äidin mielestä, hih.Naureskelin, että tuo on kyllä nerokasta tuoda vanhoja leluja takaisin, samoja leluja millä vanhemmat ovat saattaneet lapsena leikkiä. Minä olen yksi niistä, joka tähän hurahti, enkä varmasti ainoa.
Ajattelin kirjoittaa tästä ihanasta ponista, jos joku muukin on kaipaillut alkuperäisiä poneja, mutta ei ole huomannut näiden ilmestymistä myyntiin. Helmiltä löytyy tämä Moonstone, mutta poneja on useita erilaisia. Saattaapi olla, että poni saa vielä itselleen kaverin, hih, onhan Helmin synttärit ja joulu tuloillaan. En tiedä onko kyseessä vain väliaikainen myynti My Little Ponyn 35v juhlavuoden kunniaksi vai ovatko nämä ihastuttavat ponit tulleet jäädäkseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡