tiistai 2. lokakuuta 2018

Kauniit yöpöydät pieneen makuuhuoneeseen

Näitä meidän yöpöytiä on paljon ihasteltu ja kyselty mistä ne on ostettu ja miten ne on kiinnitetty seinään. Ne on kauniit pienet ja näppärät, sopivat hyvin pieneen makuuhuoneeseen. Tässä postauksessa siis kerronkin enemmän näistä meidän tuunatuista yöpöydistä.

Tästä olen joskus aikasemmin kirjoittanutkin, että meillä on todella pieni makuuhuone, sinne ei mahdu mitään muuta kuin sänky. Huone on malliltaankin vähän hankala, sillä sänkyä vastapäätä on kaapistot, toisella puolella sänkyä ovi ja toisella puolella ikkuna. Olemme kuitenkin saaneet tämän pienen makuuhuoneen sisustettua kauniiksi ja kutsuvaksi.


Nuo meidän yöpöydät ovat siis Jyskistä ostettuja talolyhtyjä, joita olemme hieman tuunanneet. Maalasimme puiset pohjalevyt valkoisiksi ja nostimme ne seinälle. Kiinnitimme seinään kaksi pientä koukkua, jonka varassa yöpöytä pysyy paikoillaan. Olemme olleet tähän ratkaisuun todella tyytyväisiä, sillä meidän pieneen makuuhuoneeseen ei "normi"yöpöytiä mitenkään mahtuisi.


Halusimme kummallekin yöpöydälle valaisimet, ne olemme ostaneet aikanaan Clas Ohlsonilta. Lamppujen alareunassa olevat helminauhat olemme tehneet itse. Vaikka yöpöydät ovat pienet, lamput mahtuvat niihin hyvin ja tilaa jää vielä esim. puhelimelle.


Yöpöydät ovat yksinkertaisen tyylikkäät, sirot ja kauniit. Ja jos niitä ei joskus enää haluaisi käyttää yöpöytinä, niille löytyy varmasti muutakin käyttöä, joten ne ovat myös kestävät ja pitkäikäiset hankinnat. Tämä ratkaisu sopii hyvin pieneen makuuhuoneeseen ja on kaiken lisäksi vielä edullinenkin, ainakin me olemme tykänneet ja olleet tyytyväisiä, hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡