torstai 4. lokakuuta 2018

Kivoja vesileikkejä kumipuuleluilla

Olen ollut tämän syksyn PlanToys Finland brändilähettiläänä, mikä on ollut minulle hieno uusi kokemus ja tärkeä juttu. Olen päässyt jakamaan tietoa turvallisista, kestävistä ja ekologisista kumipuuleluista, sekä tallantemaan Helmin kivoja leikkejä, joista jää hauskoja muistoja. Ensimmäisessä postauksessa kerroin PlanToysista, kivasta kamerasta ja puhelimesta, toisessa postauksessa hauskoista PlanMini peleistä. Tänään on vuorossa kolmesta postauksestani viimeinen, esittelen teille kivoja vesileluja ja kerron minkälaisia leikkejä niillä on leikitty.

Kaupallinen yhteistyö / Kiddex Oy, PlanToys Finland
Meillä kylvetään paljon, Helmi on ihan pienestä asti pitänyt vesileikeistä ja kylpypäivät ovat viikon kohokohtia! Meillä vesilelut ovat käytössä ympäri vuoden, kesällä niillä leikitään ulkona, talvella sisällä. Myös meidän pikkuinen Vilma viihtyy kylvyssä ja tässä postauksessa on luvassa myös hänen kokemuksia muutamista leluista, hih.


Heti kun avasimme Kiddex:lta tulleen paketin, Helmi innoissaan nappasi käteensä hauskan kalastusveneen ja rupesi sen avulla onkimaan veneen mukana tulleita renkaita, jotka muistuttavat kalaa, kilpikonnaa ja meritähteä. Oli kiva huomata, että veneellä voi leikkiä monenlaisia leikkejä, oli vettä tai ei, hih.


Kalastusveneen lisäksi saimme myös pienen oranssin veneen, jonka kyydissä matkustaa söpö pingviini sekä neljä meren eliötä: simpukan, delfiinin, kilpikonnan ja meritähden. Helmi nappasi ne innoissaan käteensä ja rupesi laittamaan niitä kalastusveneen kyytiin, samalla hän kertoi minulle minkä näköisiä ja minkä värisiä ne ovat. Oli taas niin kiva nähdä miten innoissaan ja kiitollinen Helmi oli uusista leluistaan: "Äiti nämä ovat ihania, voidaanko mennä kylpyyn, jooko?" Niin kuin ajattelinkin, nämä lelut ovat olleet kivoja myös kylvyssä ja niillä on syntynyt monenlaisia kivoja vesileikkejä.

Myös Vilma tykkää kylpemisestä ja on niin hauskaa, kun Helmi tykkää leikittää häntä. Helmi laittoi meren eliöitä veden alle ja yhdessä katselimme miten ne kuplivat. Helmi tietää, että sitten kun ei tule enää kuplia ja ne nostaa ylös, niin niistä voi kaataa vettä. Tosiaan on ollut hauskaa kaataa niistä vettä Vilman massulle tai ammeeseen, niin että kuuluu hassua lorinaa ja samalla katsella kun vettä tippuu. "Ihan kuin pieni vesiputous". Vilma on hyvin kiinnostuneena tarkkaillut isosiskon leikkejä ja näitä värikkäitä, söpöjä leluja. Uskon, että kun Vilma oppii tarttumaan ja pitämään leluja kädessään, niin näillä hän tulee paljon leikkimään kylvyssä, sitten vähän isompana, ihan itse. 


Helmistä on ollut hauskaa uittaa veneitä vedessä, onkia ja lastata meren elijöitä niiden kyytiin. Ihana nähdä se ilo ja riemu lapsen kasvoilla. Minäkin tykkään näistä leluista, kun ne ovat turvallisia, hygieenisiä ja kestäviä, lisäksi vielä kauniita ja söpöjäkin. PlanToys käyttää tuotteissaan myrkytöntä liimaa ja värjää ne kasviväreillä tai myrkyttömällä musteella. Lelujen sisään ei pääse kertymään vettä (kun muistaa tyhjentää meren eliöt), joten ne ovat myös hygieenisiä, veneissä olevat puuvillaiset purjeet ovat irroitettavissa, ne voi myös helposti pestä ja ne saa hyvin kuivatettua. Kumipuiset lelut ovat kovia ja kestävät vähän rajumpiakin leikkejä, mutta ne ovat kuitenkin kevyitä ja mukavan tuntuisia lapsen käteen.Täältä pääsee näkemään kaikki PlanToysin jälleenmyyjät ja lisää tietoa näistä kivoista kumipuuleluista. Nämä PlanToysin lelut ja pelit ovat ilahduttaneet Helmiä ja niillä on paljon leikitty. Tämä brändilähettiläänä oleminen ollut kyllä hieno kokemus. Kiitos Kiddex tästä mahdollisuudesta ♡


HUOM BLOGGAAJAT! Kiinnostaisiko sinuakin päästä PlanToys Finland brändilähettilääksi? Nyt siihen on oiva tilaisuus, sillä Kiddex hakee uusia brändilähettiläitä kolmeksi kuukaudeksi (joulukuu-helmikuu). Haku päättyy 31.10, lisätietoa löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡