lauantai 20. lokakuuta 2018

Lastenvaatelempparit - Syksyisiä asuja

Edellisessä Lastenvaatelempparit -postauksessa kerroin mikä on homman nimi ja lupasin, että tässä tulevassa postauksessa kerron meidän tyttöjen syksyisistä vaatekaapeista, minkälaisia asuja heiltä löytyy?


Tänä syksynä minun lemppareita niin vaatteissa kuin sisustuksessakin on ollut okra, sinapinkeltainen, harmaa ja musta. On kiva, että kuuman kesän jälkeen on päässyt pukemaan lapsia kivoihin syysvaatteisiin. Osa vaatteista on ostettu kesällä, osa nyt syksyllä, osa on saatu lahjaksi ja osa on ollut käytössä jo pidempään.


Helmin syksyisiä asuja koko: 98-110

1. KaislaStar 2.Mainio/Wildkind Kids 3. Yo Zen/H&M
4. Wildkind Kids 5. Arksie 6. Emma and Theo
7. Yo Zen/Wildkind Kids 8. Zara 9. Metsola/H&MTämä Helmin asu on ollut yksi tämän syksyn lemppareista!


Vilman syksyisiä asuja koko: 56-62

1. KaislaStar/H&M 2. Arksie 3. Lindex/Kaiko
4.Lindex/ H&M 5. Hicca/H&M 6. Kaiko/Eerin/Valkama
7. Metsola/Kaiko/Valkama 8. Tutta (äitiyspakkaus) 9. Metsola/H&M

Tässä postauksessa mielestäni kuvat kertovat enemmän kuin sanat, joten annoin kuvien puhua puolestaan. Hauskaa, että tyttöjen ihanista syksyisistä asuista jää kivoja kuvia muistoksi. Myös marraskuussa on luvassa taas uusi Lastenvaatelempparit -postaus.

Täältä pääsee lukemaan edellisen ja ensimmäisen Lastenvaatelempparit -postauksen, jossa kerroin mm. siitä miksi haluan joka kuukausi kirjoittaa Lastenvaatelempparit  postauksen ja mikä minulle on tärkeää lastenvaatteita ostaessa. Ja tietysti muutamia ihania asuja. Harmittaa vähän, kun minun oli tarkoitus tehdä tämä postaus paljon aiemmin, mutta yksinkertaisesti en vain jaksanut, syy siihen löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡