perjantai 12. lokakuuta 2018

KaislaStar - Kotimaisia lastenvaatteita

Kaupallinen yhteistyö / KaislaStar

Minulle on tärkeää, että vaatteet ovat mukavan tuntuisia lapsen päällä, että ne ovat kauniita ja käytännöllisiä. Tykkään tukea Suomalaisia ja paikallisia yrityksiä ja ostaa Suomessa valmistettuja tuotteita. Siksi olikin mukavaa, kun KaislaStar otti minuun yhteyttä. Kiva päästä tekemään yhteistyötä ♡


Kun avasimme meille tulleen pehmeän paketin Helmi halusi heti pukea uudet vaatteet ylleen. "Äiti katso, ihania pöllön kuvia. Tuossa yksi on nokosilla, tuolla pöllöllä on toinen silmä auki ja toinen silmä kiinni, se on hereillä. Puetaan Vilmallekin pöllövaatteet, jooko?" Hauskaa, että siskokset voivat samistella, hih.


Helmi sai suloisen pöllötunikan ja keltaiset legginsit. Harmaa tunika sopii mielestäni hienosti yhteen keltaisen kanssa. Yksiväriset legginsit ovat käytännölliset, ajattomat ja yksinkertaisen tyylikkäät. Keltainen tuo niin kivan syksyisen fiiliksen tähän asuun ja on muutenkin kaunis väripilkku.


Vilma sai söpön pöllöbodyn ja -pöksyt. Tämä pöllökuosi on niin kiva myös vauvanvaatteissa, lapsenmielinen ja lapsia varten suunniteltu, mutta myös äidin makuun ihana, hih. Valitsin tytöille harmaat pöllövaatteet, niitä voi helposti yhdistellä eriväristen vaatteiden kanssa. Tästä suloisesta pöllökuosista löytyy kyllä myös kiva värikäs versio.


KaislaStar on perustettu vuonna 2017 ja se on saanut nimensä yrittäjän suloisen tyttären mukaan. Täältä pääset lukemaan herkän ja ihanan tarinan yrityksen takana. Verkkokaupassa on myynnissä kauniita lastenvaatteita ja asusteita, ihania lastentarvikkeita ja sisustusjuttuja sekä heillä on myös kangaskauppa. Mielestäni on hienoa ja iso plussa, että kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa ja monia tuotteita saa tilattua kustomoituna, juuri oman maun mukaan. On mukavaa päästä tekemään yhteistyötä paikallisen yrityksen kanssa. Hauskaa, että meiltä täältä Kouvolasta löytyy näin ihana lastenvaate ja -tarvikemerkki. ♡


Lisää tietoa yrityksestä ja kaikki KaislaStarin tuotteet löydät täältä. KaislaStar löytyy myös Facebookista ja Instagramista. Kannattaa ottaa seurantaan, sillä sieltä näkee helposti ilmestyneet uudet tuotteet ja tarjoukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡