sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Vauvanurkkaus

Aiemmin esittelin teille meidän syksyisen kodin ja minulta toivottiin, että kertoisin tarkemmin tästä Vilman vauvanurkkauksesta. Vilma ei tässä sängyssä ole juurikaan vielä nukkunut, mutta on kiva pitää vauvanurkkausta kivan näköisenä, joskus tosin se täyttyy roinasta, hih. Sängyn olemme ostaneet käytettynä viime talvena porvoolaiselta perheeltä. Pekka tuunasi sen ja maalasi valkoiseksi. Saimme sängystä korkkeamman kun ostimme Jyskistä edullisen vaahtomuovipatjan, jonka Pekka paloitteli moneen osaan ja laittoi osat päällekkäin. Sitten vain ympäröimme patjakasan lakanalla, hih.


Sänky on todella pieni siksi, että meillä on todella pieni makuuhuone. Isompaa pinnasänkyä tai siis sellaista normikokoista pinnasänkyä ei meidän makuuhuoneeseen mahtuisi. Joten myös vauvanpeitot ova todella isoja tähän pikkuruiseen sänkyyn. Meillä on tällä hetkellä sängyssä on ollut kaunis Vilman ristiäislahjaksi saama viltti. Sängystä löytyy myös Ek For Kidsin pisaratyyny ja Aarrekidin pöllöpehmo. Raskaana ollessa ostin Vilmalle Fine Little Dayn kuusipussilakasetin ja siitä oleva tyynyliina löytyy nyt pinnasängystä (peitto on liian iso tähän pieneen sänkyyn). Olemme käyttäneet kuusipeittoa välillä meidän sängyssämme. 

Olin pitkään ihastellut Puinen vanerisia ripsiä, mutta en ollut keksinyt paikkaa mihin ne laittaisin. Kun ne olivat alennuksessa niin päätin, että kyllä niille jostain paikka löytyy ja nyt ne ovat koristaneet Vilman vauvanurkkausta, ihanat eikö? Tämä lehtimatto on kiinnostanut monia, enkä ihmettele, onhan se ihana. Tilasin sen Etsystä sellaiselta yritykseltä kuin Omoloko. Matto on milloin missäkin, se on kaunis ja näppärä pienen kokonsa takia. Matto on kaksipuoleinen eli toinen puoli on väritykseltään semmoinen greige. Myös tämä ihana Arksien pandajumpsuit on ihastuttanut ja sen Vilma on saanut lahjaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡