perjantai 23. marraskuuta 2018

Joulufiilistä makuuhuoneeseen

Meillä on ollut tapana koristella koti jouluiseks vasta Helmin synttäreiden jälkeen. Siksi, koska mielestäni se olisi liikaa, että esillä olisi samaan aikaan liuta synttärikoristeita ja joulukoristeita. Kummatkaan eivät pääsisi oikeuksiinsa, joten tästä syystä laitamme joulukoristeita yleensä vasta joulukuun alussa. Monesti vielä itsenäisyyspäivän jälkeen. Ainakaan mitään punaista emme yleensä laita ennen itsenäisyyspäivää.


Rakastan joulua ja kaikkea siihen liittyvää. Harmittelin, että kun en millään malttaisi odottaa joulukuuhun, vaan haluisin päästä fiilistelemään joulua jo aiemmin. Edes pikkuisen. Sitten keksin, että meidän makuuhuone on erillinen, oma tila, joten miksi en voisi laittaa joulua sinne?


Mietin, että miten en ole keksinyt tätä aikaisemmin. Aika ihanaa, että saan joulufiilistä kotiimme jo marraskuun puolella. Makuuhuoneesta tuli todella kaunis ja ihana, tunnelmallinen ja sopivan jouluinen.


Sängyssä on Marimekon Kuusikossa kuosin lakanat. Kuusikossa on yksi lempparikuoseistani ja tuosta kankaasta oleva sohvatyyny onkin meillä esillä kesät talvet, hih. Kuitenkin Kuusikossa kuosista tulee ihana joulufiilis, varsinkin runsaanpana määränä. Laitoin sängylle myös meidän Design Lettersin valkoiset isot tyynyt ja Fine Little Dayn kuusityynyn.

Ostin ihanan jouluaiheisen julisteen ja kortin Kaverini verkkokaupasta, ne sopivat mielestäni kivasti moderniin jouluun ja ovat kiva yksityiskohta kodissamme. Laitoin tauluhyllylle myös kauniin Oot niin ihana julisteen, joka saa hymyn huulilleni.

Tunnelmaa luo Clas Ohlsonilta ostettu musta kuusivalo sekä Perfect Home kutsuilta ostamani valonauhat (joiden mukana tuli kaukosäädin, kätevää!). Lightboxiin vaihdoin kivan talvisen tekstin, en kuitenkaan vielä mitään liian jouluista.


Oi miten kaunis huoneesta tuli. Sain luotua makuuhuoneeseen ihanan jouluisen tunnelman, jota pääsen fiilistelemään jo nyt. Odotan kyllä sitä, että pääsen sisustamaan koko kodin jouluiseksi. Siitä lisää myöhemmin ♡ Luulen, että sitä odotellessa viihdyn aika paljon täällä makuuhuoneessa tunnelmoimassa. Aion köllöttellä siellä perheen kanssa villasukat jalassa ja ehkä laulamme Helmin kanssa kivoja joululauluja, hih ♡ Kunpa tulisi lunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡