sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Onnea 90-vuotias Mikki Hiiri

Tänään, sunnuntaina 18.11.2018 ympäri maailmaa juhlitaan 90 vuotta täyttävää Mikki Hiirtä, joka on ollut yksi meidän Helmin suosikeista jo ainakin puolivuotiaasta lähtien. Ja monien, monien, monien muiden lasten ja aikuistenkin suosikki jo sukupolvien ajan.


Helmillä löytyy Mikki ja kumppanit pehmoleluina, Duploina ja Brio-ukkeleina. Edelleen Mikki Hiiren kerhotalo ja Ralliryhmä kuuluvat Helmin suosikki lastenohjelmiin, niitä katsotaan joka viikko. Häneltä löytyy myös Mikki Hiiren kerhotalo -talo, joka on ollut monessa leikissä mukana. Helmillä oli vauvanakin erilaisia Disney/Mikki aiheisia leluja ja kirjoja. Helmillä on ja on ollut monenlaisia Mikki/Minni vaatteita, reppu ja kengätkin. Mikki-lippis on ollut paljon käytössä ja Helmille tärkeä asuste. Helmillä on ja on ollut monenlaista Mikki/Minni aiheista tavaraa, uusin taitaa olla Minnin korvat -panta.Nähdessään kolme mustaa palloa "jokainen" tietää kyseessä olevan Mikki Hiiri. Uskomatonta, että kyseinen Hiiri on niin tunnettu ja paistattelee edelleen monien lasten suosiossa. Huikeaa brändäystä. Helmikin yhdistää heti mustat pallot "Äiti katso, ihan kuin Mikki". Ihan niin kuin punaiset housut ja keltaiset kengätkin.


Mikki Hiiri nähtiin ensimmäisen kerran valkokankaalla Höyrylaiva Ville elokuvassa (Steamboat Willie) 18.11.1928. Hauskaa, että meidän Vilmalla ja Mikillä on 90 vuotta ikäeroa, heh. Vilma on hyvin kiinnostuneena siskon kanssa vilkuillut Mikkiä telkusta, joten juhlan kunniaksi myös Vilma sai oman Mikki Hiiren, hauskana retro versiona. Ei tiedä vaikka Mikistä ja kumppaneista tulisi myös hänen suosikkejaan?
Meidän perheessä Mikki on kiva juttu ja suuressa suosiossa, joten sen takia oli hauska kirjoittaa tästä tänne blogiin. Mikin synttäreistä jää Helmille ja Vilmalle hauska muisto! Meillä "fanitetaan" Mikkiä jo 4. polvessa. Mikki on ollut tuttu mammalleni, äidilleni, minulle ja nyt omille tytöilleni. Walt Disney: "Kaikki alkoi yhdestä hiirestä". Ja mikä menestystarina siitä tulikaan! Onnea 90-vuotias Mikki Hiiri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡