keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Lastenvaatelempparit - Samistelua

Tämän kuukauden Lastenvaatelempparit -postauksessa on meidän tyttöjen ihania samisteluvaatteita, hih. Mitä samoja asuja heiltä löytyy?

Arksie

Mikä Lastenvaatelempparit? Siitä lisää täällä. Viime kuussa esittelin teille meidän tyttöjen syksyisiä asuja, tässä postauksessa luvassa on meidän 4v:n ja 4kk:n ikäisen samisteluvaatteita. Minusta on hauskaa ja söpöä välillä pukea isosisko ja pikkusisko samanlaisiin vaatteisiin. Usein käy myös niin, että puen Vilmalle jonkun vaatteen ja Helmi toteaa, että hän haluaa myös kyseisen vaatteen päälleen. Helmin mielestä kaikista hauskin samisteluvaate on tämä ihana pandahaalari.

Body,housut/Lindex - Hameet/Fafa - Paita/H&M

Tämä on mielestäni niin kaunis ja herkkä asukokonaisuus. Mikä sen söpömpää kuin hennon vaaleanpunaisen ja valkoisen yhdistelmä? Nuo hameet ihastuttivat minua heti ensisilmäyksellä.

KaislaStar

Saimme KaislaStarilta yhteistyön merkeissä syksyllä tytöille nämä suloiset pöllövaatteet. Ne ovat toimineet kivasti sellaisenaan ja niitä on ollut hauska yhdistellä myös muihin asuihin.

Vimma

Metsola

Tuskin kukaan meitä pitkään seuranneina yllättyy siitä, että molemmilta tytöiltä löytyy myös näitä vaatteita, sillä kyseiset merkit ovat olleet suosiossani pitkään! Varsinkin tuo lettikuosi viehättää minua edelleen todella paljon, vaikka oma lettivillitykseni onkin jo vähän laantunut, hih. Röyhelöbody oli ensimmäisiä vaatteita mitä olen Vilmalle ostanut ja yksi eniten pidetyistä bodyista, sellainen piti saada paitana myös Helmille.

Martinex

Nämä ihanat Pikku Myy -mekot oli vaan pakko saada molemmille tytöille ja ostin ne aiemmin syksyllä alennuksesta. Tälläisenä ikuisena muumihulluna on hauska nähdä omien tyttöjeni päällä nämä mekot.


Tietty edellä mainittujen asujen lisäksi molemmilta löytyy myös samanlaisia perusvaatteita: mustia, valkoisia sekä harmaita paitoja ja housuja. Myös okran väriset samistelupöksyt löytyy, hih


Minusta oli hauska tehdä tälläinen postaus, johon olen koonnut Helmin ja Vilman samisvaatteita, hih. Hauskaa! Loppujen lopuksi näitä samanlaisia asuja löytyikin aika monta. En ollut ennen tätä postausta asiaa sen kummemmin ajatellut, sillä nämä asut eivät aina ole heillä samaan aikaan päällä. Ensi kuun postauksessa on luvassa tyttöjen jouluisia asuja, ehkä myös silloin vähän samistellaan? Hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡