sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Blogi muuttaa - Starbox täältä tullaan

Olen niin innoissani tästä tulevasta muutoksesta. Blogini täytti juuri kaksi vuotta ja nyt on aika kääntää uusi sivu, kun Laura "Hassu" muuttaa ensi viikolla Bloggerista Starboxiin. Eli jatkossa blogini on osa kaakkoissuomalaista blogiyhteisöä ja kirjoittelen Starboxin blogiportaalissa. Blogini Laura "Hassu" ja kaikki aiemmat postaukseni muuttavat uuteen osoitteeseen eli minun ei tarvitse aloittaa blogia alusta, vaan jatkan siitä mihin olen jäänytkin. Blogini nimi tulee pysymään samana ja blogia voi edelleen seurata myös Facebookissa Laura "Hassu" ja Instagramissa @laurahassuVaikka blogini osoite muuttuu niin Laura "Hassu" tulee jatkossakin pysymään minun näköisenäni: hyväntuulisena lifestyle blogina, jossa nautitaan elämän pienistä iloista, lapsiperheen arjesta, juhlista, kivoista reissuista ja kodista. Tulen jatkossakin kirjoittamaan myös raskaudesta ja sen mukana tuomista tunteista, aion pohdiskella elämää ja kirjoittaa minulle merkityksellisistä jutuista liittyvät ne sitten rakkauteen, iloon tai suruun.


Tämä on minulle monella tapaa niin hieno juttu. Olen onnellinen ja kiitollinen siitä, että Starbox otti minuun yhteyttä ja että he haluavat jatkossa lukea blogiani osana heidän sisältöjään. Olen niin otettu siitä, että blogini on tehnyt vaikutuksen, kirjoitustyylistäni, kuvistani ja Instagram tilistäni pidetään ja että minut halutaan osaksi Starbox blogiyhteisöä. Tämä tarjous oli minulle sellainen, josta en voinut enkä halunnut kieltäytyä. Olen tästä niin innoissani! Se, että blogistani tykätään ja minut halutaan mukaan tuntuu hyvältä, koen että blogiani arvostetaan ja sitä pidetään mielenkiintoisena.


Miksi innostuin ja kiinnostuin tästä, miksi haluan mukaan Starboxiin?

Koen, että osana blogiyhteisöä minun on helpompi kehittyä bloggaajana, oppia uutta ja saada tukea kirjoittamiseen. Tuntuu hyvältä, että minuun uskotaan ja minua halutaan auttaa, jotta blogistani tulee vielä mielenkiintoisempi ja että se tavoittaa enemmän ihmisiä.

Kirjoittelin jo syksyllä postauksen siitä, että bloggaaminen tuntui yksinäiseltä. Tässä ehdottomasti yksi parhaimpia puolia on yhteisöllisyys. On mukavaa päästä osaksi blogiyhteisöä, kuulua ryhmään ja mahdollisesti tutustua ihmisiin, jotka harrastavat samaa kuin minä. Mukavaa oppia uutta ja inspiroitua, minusta kiva löytää uusia blogeja seurattavaksi.

Olen aina ollut tumpelo koneiden ja laitteiden kanssa ja nyt on mahtavaa, että saan apua blogin ulkoasun ja tekniikan suhteen. Minulla on nyt selkeät ohjeet miten saan tuunattua ja kehitettyä blogiani ja voin aina kysyä neuvoa, jos en itse osaa tai ymmärrä jotain.

Olen aina asunut Kouvolassa ja tämä on minulle rakas kaupunki. Pidän siitä, että blogiyhteisö vaikuttaa täällä kaakkoissuomessa ja minulla voi olla mahdollisuus päästä tekemään yhteistöitä paikallisten yritysten kanssa. Ja vaikka siirryn Starboxiin bloggaamaan niin minä voin silti tehdä myös omatoimisia yhteistöitä (eli vastaavia mitä olen tehnyt aiemmin), jos jokin yritys haluaa minun kirjoittavan tuotteistaan. Minusta olisi kyllä mukava päästä tekemään lisää yhteistöitä, sillä niitä on kiva tehdä, ne ovat mielenkiintoisia ja sopivasti hyvällä tavalla haastavia.


Vaikka olen innoissani, niin toki tämä muutos myös vähän jännittää minua. Löytääkö blogini paikkansa blogiyhteisössä, erottuuko se joukosta ja osaanko tehdä postauksia uudella alustalla? Toisaalta luotan blogiini ja itseeni ja se helpottaa minua tässä muutoksessa, kun tiedän että aina voi kysyä neuvoa ja tarvittaessa saan apua. Toki aina uudet jutut vaatii totuttelua, mutta olen varma että opin talon tavoille, hih. Hauska nähdä mitä kaikkea kivaa pääsen kokemaan uudessa blogikodissa. Aika näyttää mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta olen fiiliksissä tästä muutoksesta, uskon, että tämä on hyvä juttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡