torstai 29. maaliskuuta 2018

Meidän pääsiäiskoti

Tässä postauksessa fiilistelen tulevaa pääsiäistä, pääsette kurkkaamaan miltä meidän pääsiäiskotimme näyttää ja minkälaisia pääsiäiskoristeita meiltä löytyy. Pääsiäinen on mm. joulun, halloweenin ja ystävänpäivän ohella juhla jota varten tykkäämme koristella kotia.


Selkeästi eniten pääsiäiskoristeita meiltä löytyy olohuoneesta, jossa vietämme eniten aikaa. Vaikka koristeita on aika paljon, niin mielestäni yleisilme on silti hillitty. Ehdottomasti lempparikoristeeni, mistä tulee selkeästi pääsiäisfiilis on ihanat pajunoksat keltaisilla ja valkoisilla höyhenillä. Pajunoksat perintömaljakossa on kaunis katseenvangitsija olohuoneessa. Halusin lisää keltaista väriä tuomaan pääsiäistunnelmaa ja niinpä vaihtelun vuoksi laitoin sohvalle Finlaysonin Elefantti -tyynyjä. Keltainen tyyny on kiva piristys muuten niin harmaalla sohvalla. Keltaisesta väristä tulee muutenkin mieleen kevät ja aurinkoiset päivät. Olohuoneessa meidän kätevä String Pocket hyllykin on täyttynyt kivoista pääsiäiskoristeista. Hyllyllä sulassa sovussa ovat niin Iittalat, Muumit, Aarikat kuin Marimekotkin. Pääsiäistunnelmaa hyllylle tuo ihana muumitarjotin, Aarikan pääsiäiskoristeet Helmin maalamat kauniit kipot, pienet pajunoksat ja pääsiäisherkut Iittalan Aalto kipoissa.


Olohuoneen tyhjällä seinällä on itse tuunattu pääsiäiskoriste, teksti on A Little Lovely Companyn kirjainnauha, puput ja munat olen tulostanut pinterestistä pari vuotta sitten. Äitini on ostanut meille vuosien varrella kauniita Villeroy Boch:n pääsiäispupuja, tässä niistä yksi. Myös tv tasolla on muutamia ihastuttavia pupuja, jotka olen muutama vuosi sitten saanut lahjaksi. Tein Marimekon kulhoon asetelman meidän ihanista koristemunista, osa niistä on peräisin 90-luvulta, lapsuudestani.
Tällä kertaa myös eteinen on koristeltu pääsiäistä varten. Halusin hyödyntää koristelussa monipuolisia Ikeasta ostettua Skådis hyllyä ja Luklabelin seinäristikkoa. Minusta on kiva saada kauniisti esille Helmin askarteluja, kauniita kortteja ja valokuvia. Meillä ei ole eteisessä yhtään ikkunaa ja siksi huone on melko pimeä.
Makuuhuoneita emme ole varsinaisesti koristelleet, mutta meidän makuuhuoneestamme löytyy lightbox, jossa teksti: happy easter ja tauluhyllyltä Aarikan pääsiäisnoita koriste. Helmin suloiset pääsiäisteemaan sopivat vaatteet käyvät koristelusta, hih.Me vietämme pääsiäistä viikonloppuna sukulaisten luona, nauttimalla hyvästä ruuasta ja yhdessäolosta. Pekalla on useampi päivä vapaata ja vietämme aikaa myös kotona rentoutuen. Kiva, että koti on saanut ylleen kauniin pääsiäisasun. Me pääsemme paremmin juhlatunnelmaan silloin kun koti on koristeltu, hih. Blogiin on tulossa ensi viikolla postaus mm. meidän pääsiäisestä ja raskauskuulumisia. Mukavaa pääsiäsen odotusta, toivottavasti saamme nauttia auringosta ja ihanista lämpimistä kevätpäivistä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡