perjantai 9. maaliskuuta 2018

Uusi blogi Starboxissa - Laura "Hassu"

Tämä on jännittävää, ensimmäinen postaus täällä uudessa blogikodissa. Vaikka minua jännittää, olen samalla innoissani! Ajattelin, että nyt kun blogi on muuttanut tänne uuteen osoitteeseen ja matkaan saattaa hypätä uusia lukijoita, niin voisin hiukan kertoa itsestäni, perheestäni ja blogistani. Samalla tässä saattaa tulla jotain uutta myös meitä jo pidempään seuranneille, jotain mitä ette ehkä vielä tienneet meistä.


Faktoja blogista, minusta ja perheestäni

Laura "Hassu" on uusi Starboxissa, mutta blogi on saanut alkunsa jo kaksi vuotta sitten. Kirjoittelin pari ensimmäistä vuotta itsenäisesti bloggerissa ja nyt siirryin tänne Starboxiin. Postauksia on kertynyt näiden kahden vuoden aikana paljon ja ne kaikki on luettavissa täällä Laura "Hassu":n uudessa osoitteessa. Blogiani voi seurata myös Facebookissa Laura "Hassu" ja Instagramissa @laurahassu.

Laura "Hassu" on hyväntuulinen lifestyle ja perhe blogi. Täällä kirjoittelen mm. meidän puuhasteluista, lapsiperheen arjesta, raskaudesta, kivoista reissuista, kodista, sisustuksesta, lasten jutuista ja ihanista juhlista +. Blogi on minulle paikka purkaa ajatuksiani ja käsitellä tunteitani. Vaikka teemana on iloiset asiat elämässäni, niin välillä kirjoitan myös vakavemmista aiheista.

Olen aina pitänyt kirjoittamisesta ja valokuvaamisesta, siksi blogin perustaminen aikoinaan tuntui houkuttelevalta ja luonnolliselta, vaikka samalla se jännitti minua. Blogi on antanut minulle paljon ja olen oppinut paljon itsestäni, parasta on se, että kaikki ihanat muistot tallentuvat ja kivoihin hetkiin voi palata aina uudelleen ja uudelleen. Koen, että blogin myötä minusta on tullut onnellisempi, itsevarmempi ja rohkeampi. Uskallan olla minä, olen oppinut nauttimaan arjen pienistä iloista ja olen kiitollinen monista ihanista asioista elämässäni. Jokaisella on elämässään vaikeita hetkiä, mutta minusta on tärkeää keskittyä niihin asioihin mitä ovat hyvin. Minulla on monta hyvää syytä olla onnellinen.         


Olen Laura, lempinimeltäni Hassu, vuonna 1991 syntynyt, pian 27 vuotta täyttävä kotiäiti, joka rakastaa valokuvaamista ja keräilee muumimukeja. Tiesitkö, että lempinimeni Hassu tulee siitä kun tyttönimeeni on lisätty yksi kirjain. Luulen, että myös iloisella, positiivisella asenteellani on ollut vaikutusta asiaan, hih. Monet -90 luvun alussa syntyneet tietävät, että Laura on aika yleinen nimi. Siksi lempinimeni on ollut minulle aina tärkeä, sillä koen, että erotuin joukosta ja tunsin itseni erityiseksi, varsinkin teini-iässä.

Olen todella herkkä ja tunteellinen ja se näkyy monesti täällä blogissani. Tykkään olla ihmisten seurassa, en viihdy yksin. Koen olevani sosiaalinen, avoin ja samalla vähän ujokin. Olen myös "jännittäjä" ja uudet asiat aina vähän pelottavat, vaikka ne olisivatkin hyviä juttuja. Tunteeni ovat voimakkaita liittyvät ne sitten rakkauteen, iloon, pelkoon, suuttumukseen tai suruun. Monesti ajattelen liikaa ja se on vähän rankkaakin, sillä minulla on taipumusta välillä murehtia myös muiden harmeja. Siksi minulle on tärkeää yrittää keskittyä elämässä hyviin, kivoihin ja ihaniin asioihin. Voimalauseeni on "enjoy the little things".

Asustelen Kouvolassa vuonna 1992 syntyneen mieheni Pekan ja 2014 syntyneen tyttäremme Helmin kanssa. Jos kaikki menee hyvin, niin kesällä meidän perheemme kasvaa yhdellä pienellä ihmeellä. Olen sukurakas ja meillä on iso lähipiiri, josta olen enemmän kuin kiitollinen. Mielestäni meillä on ihana, kaunis ja simppeli koti, pelkistetty tyyli sopii meille, kotia on kiva sisustaa, hih. Tykkään asua täällä Kouvolassa, tämä on minulle rakas kotikaupunki, me viihdymme täällä. 


Ajattelin, että minusta on kiva kerrata myös minun ja Pekan historiaa, miten suhteemme on edennyt. Olemme Pekan kanssa ystävystyneet vuonna 2009 ja meistä tuli pari keväällä 2010, olin silloin 19- ja Pekka 17- vuotias. Pekka kosi minua joulukuussa 2011 ennen kuin hän lähti armeijaan. Päätimme, silloin että haluamme naimisiin mahdollisimman pian ja varasimme hääpäivän. Sanoimme toisillemme "tahdon" heinäkuussa 2013 ja tiesimme, että haluamme perustaa perheen. Reilu puoli vuotta häiden jälkeen, syntymäpäivänäni (kun täytin 23) saimme tietää, että meille tulee vauva ja rakas tyttäremme Helmi syntyi marraskuussa 2014. Nyt tällä hetkellä odotamme toista lastemme, jonka laskettu aika on heinäkuussa 2018.
Pekka on minun ensirakkaus ja paras ystäväni, minulle täydellinen, kaiken lisäksi hän on ehdottomasti myös maailman paras isi. ♡ Pekka ja Helmi ovat parasta mitä minulle on tapahtunut ja tietysti pieni ihme masussani on jo nyt ja tulee olemaan yhtä rakas. Yksi suurimmista haaveistani on ollut se, että saisin lapsia ja minusta tulisi äiti, sitä olen elämältäni halunnut. Helmi on minulle rakas ja erityinen, koen olevani etuoikeitettu ja todella onnekas, että saan olla äiti. Helmi on ihana, vauhdikas ja kekseliäs kolmevuotias tyttö, meidän päivät eivät ole koskaan tylsiä, vaikka toki niitä tylsiä hetkiä välillä onkin.Kiva, että olet löytänyt blogini täältä uudesta osoitteesta. Kannattaa pysyä kuulolla, sillä minulla on monia postausideoita, joista aion kirjoittaa tässä lähipäivinä. Luvassa on mm. raskauskuulumisia neuvolapäivästä ja kokemuksiani pelkopolista. Päivitän blogiani tuttuun tapaan, kerran viikossa tai useammin. Minulle saa myös ehdottaa postausideoita.

Kannattaa seurata blogiani myös Facebookissa, sinne linkitän aina kaikki uudet postaukset. Olen todella aktiivinen Instagramissa, laittelen sinne kuvia päivittäin ja kerron siellä uusista postauksistani, stories:n puolelle laittelen videoita säännöllisen epäsäännöllisesti. Jos meidän kuulumiset kiinnostaa niin kannattaa seurata meitä myös tuolla Instagramissa. :)

Ihanaa viikonloppua ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡