keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Kerhopäivä

Tänään meillä oli pitkästä aikaa taas kerhopäivä. Emme edellisellä kerralla päässeet leikkimään, koska samana päivänä oli rakenneultra. Tänään menimme perhekerhoon kaikki yhdessä, kun minulla tämä masu rupeaa olemaan jo aika möhkäle niin oli kiva että Pekka pääsi mukaan ja pystyi enemmän touhuamaan Helmin kanssa.


Helmillä oli kivat leikit autotalolla, hän lasketti autoja liukumäestä. Sitten Helmi keksi hakea pieniä pehmoeläimiä ja kyyditsi niitä autotalonhissillä yläkertaan, hih. Välillä hän kävi ihmettelemässä mitä kaverit puuhastelee. Helmi halusi myös leikkiä kalapalapelillä isin kanssa.


Sitten olikin aika siirtyä toiseen huoneeseen askartelemaan. Helmi halusi aluksi värittää värityskuvaa, sitten hän halusi mennä askartelemaan. Kuitenkin melko pian askartelu ei enää kiinnostanutkaan, mutta päätin että tehdään loppuun se mitä olimme aloittaneetkin eli rypistetyt silkkipaperit liimasimme paikalleen. Liimaaminen oli hankalaa kun neidin käteen ei saisi yhtään mennä likaa hih. Tällä kertaa askartelu oli vähän hankala, joten sovelsimme ohjetta ja teimme siitä oman version, kerhoaskartelusta tuli tosi kiva. Askartelun jälkeen vähän aikaa leikittiin ja sitten menimme kuuntelemaan tarinaa. Helmi istui tällä kertaa hienosti pienellä penkillä kavereiden kanssa. Välillä hän vilkuili meitä ja kävi sylissä istahtamassa. Helmin mielestä oli kiva soittaa triangelia, kuunnella lauluja ja istua kavereiden kanssa. Tarinan jälkeen kuuntelimme vielä loppusadun ja sitten olikin aika lähteä kotiin.


Helmi totesi aamulla "minä haluan kerhoon, minulla on ikävä kavereita". Oli niin kiva, että Helmi pääsi pitkästä aikaa kerhoon leikkimään ja näkemään kavereita. Vähän oli pettymys, kun tällä kertaa ei ollut ollenkaan yhteisleikkejä, kun ne on sellaisia mitä kotona kahdestaan emme pysty leikkimään. Toivottavasti ensi kerralla pääsisimme leikkimään yhdessä muiden kanssa kivoja, toiminnallisia laululeikkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡