maanantai 19. maaliskuuta 2018

Odotamme ihanaa pientä tyttövauvaa

Tosiaan rakenneultrassa meille selvisi, että odotamme ihanaa pientä tyttövauvaa. ♡ Toki ymmärrän, että lupaus ei ole 100 prosenttinen, mutta vauva oli sellaisessa asennossa, että kätilö näki jalkovälin hyvin ja kommentoi useamman kerran "kyllä täällä viiva näkyy, näyttää siltä, että saatte pienen tyttövauvan".


Kun kuulimme ja näimme että meille tulee tyttö, niin molempien kasvoille levisi leveä hymy. Olimme niin onnellisia ja ajattelimme miten ihana juttu! Meidän rakas pieni ihme on tyttö ♡ Kerroimme tämän iloisen uutisen läheisille meidän ihanissa gender reveal juhlissa.

Rv 21+1


Minusta on ihanaa, että Helmi saa siskon, leikkikaverin, ystävän. Minusta on mukavaa, että heillä voi olla omia "tyttöjen juttuja", salaisuuksia ja kivoja seikkailuja. Sisarus on yksi parhaimmista lahjoista mitä pystymme Helmille antamaan. Ja pieni ihme tulee olemaan todella onnekas, kun saa kasvaa ja oppia uutta näin mahtavan isosiskon kanssa ♡
On myös kätevää, että meille tulee toinen tyttö, sillä nyt monet Helmin vanhat kamppeet ja vaatteet pääsevät uudelleen käyttöön. Meillä on kokemusta tyttövauvasta ja tyttölapsesta, joten tuntuu jotenkin luontevalta saada tyttö. Minusta on kiva ostella kaikkia pieniä, ihania tyttömäisiä juttuja. Nyt minulla on tilaisuus ostaa sellaisia vaatteita ja tavaroita, joita ei tullut koskaan Helmille ostettua, sellaisia joiden olemassaolosta en silloin tiennyt, mutta mistä olisin silloinkin tykännyt, hih.Jos pieni ihme onkin syntyessään poika, niin hän on yhtä rakas, tervetullut ja toivottu kuin tyttökin. Meille sukupuolella ei ole väliä, sillä uskomme, että on vauva kumpaa sukupuolta vaan, on hän tyttö tai poika, niin hänellä on tulevaisuudessa samanlaiset mahdollisuudet tehdä mitä vain haluaa. Meidän mielestämme tyttölapsen ja poikalapsen kanssa voi tehdä samoja juttuja, molemmat ovat meille yhtä toivottuja. Halusimme tietää sukupuolen etukäteen siksi, että on kivempi ostaa vaatteita ja tavaroita kun tietää kummalle ne on tulossa, samalla vauvasta tulee vielä konkreettisempi, pieni ihme tulee tutummaksi ja voimme miettiä tarkemmin nimiä +.

Rv 23+6
Vauva on suuri lahja, kallis aarre ja erittäin rakas. Hän on meidän perheeseen meidän kaikkien puolesta erittäin toivottu ja odotettu. Odotan jo kesää, että pääsen näkemään hänet, pitämään sylissä, hoivaamaan ja suukottomaan. Haluan päästä näkemään, kun Helmistä tulee isosisko ja miten tärkeitä siskokset tulevat olemaan toisilleen. Ei enää montaa kuukautta, sitten olemme Pekan kanssa kahden ihanan pienen tytön vanhempia ♡ Olemme niin onnellisia ja täynnä rakkautta. Toivottavasti loppuraskaus tulee menemään yhtä hyvin kuin tähänkin asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡